Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Brad Pitt si Angelina Jolie se vor casatori

Brad Pitt si Angelina Jolie se vor casatori

Revista americana OK! sustine ca Angelina Jolie si Brad Pitt sunt pe cale sa se casatoreasca, deoarece copiii lor isi doresc asta. Fiul lor adoptiv, Maddox, cel mai mare dintre copii, in varsta de 8 ani, a fost primul care a lansat ideea, apoi Shiloh (3 ani), si Zahara (5 ani), i s-au alaturat. In plus, un apropiat al familiei a declarat pentru OK! ca Pax, fiul lor de 6 ani, crede ca ar fi o idee minunata sa duca verighetele parintilor lui la altar.

Angelina Jolie a declarat cu ceva timp in urma ca atat ea, cat si Brad Pitt, se asteapta ca la un moment dat copiii lor sa inceapa sa puna intrebari despre motivul pentru care parintii lor nu sunt casatoriti. „Se uita la filme si ne intreaba ceva de genul <<De ce Shrek si iubita lui sunt casatoriti si voi nu?>>”, a declarat actrita intr-un interviu.

Povestea de dragoste dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a inceput pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. & Mrs. Smith”, in 2005. Pitt a devenit tatal legal al copiilor adoptivi ai iubitei lui, pentru ca mai apoi cuplul sa aiba trei copii biologici: fiica Shiloh si gemenii Knox si Vivienne. Ambii actori si-au aratat sustinerea pentru casatoriile intre persoanele de acelasi sex, declarand ca nu se pot gandi la casatorie pana cand aceasta nu va fi legala pentru toata lumea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus