Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Britney Spears: depresiva sau dezinteresata?

Britney Spears: depresiva sau dezinteresata?

Nu mai este un secret pentru nimeni ceea ce se intampla cu Britney Spears. Presa a contorizat atent ultimii ani din viata cantaretei, speculand fiecare detaliu. Scandaluri, sex, droguri, alcool, nopti pierdute, copiii de care nu avea grija, toate au fost subiecte care au tinut prima pagina a ziarelor.

Acum, Britney a suferit o cadere nervoasa din cauza pierderii definitive a copiilor sai. Titlurile articolelor sunt necrutatoare: „Bolnava mintal”, „Britney sufera de tulburari bipolare”, „Este depresiva” etc. Cum s-a ajuns aici? In primul rand, Brit s-a imprietenit cu cine nu trebuie si a inceput sa piarda noptile, sa bea, ba chiar au aparut si primele poze cu ea fara chiloti.

Apoi a urmat un scandal cu mama ei, care, incercand sa o aduca pe calea cea buna, a reusit sa o scape de influenta nefasta a lui Paris Hilton. Insa comportamentul autodistructiv al cantaretei a continuat cu celebrul ras in cap, primul semn al unei posibile boli mintale – a spus presa la momentul respectiv.

A urmat procesul cu fostul sot, Kevin Federline, pentru custodia celor doi copii ai lor. Cantareata nu s-a prezentat la audieri atunci cand ar fi trebuit, nici macar atunci cand ar fi fost ultima ei sansa sa mai primeasca permisiunea de vizitare a copiilor din cand in cand.

Nu i-a fost de folos nici faptul ca s-a incuiat in baie trei ore cu copii ei, refuzand sa-i predea autoritatilor. In cele din urma, vedeta a fost scoasa din casa cu ajutorul politiei, pe targa, si dusa direct la spital. Atunci a inceput adevaratul cosmar.

Familia cantaretei a apelat la un psihiatru, care apoi a declarat presei ca Britney are nevoie de ajutor de specialitate. Drama lui Spears a evoluat rapid; ea s-a indepartat de prieteni si refuza ajutorul familiei, care este „pur si simplu ingrozita” de ceea ce i se intampla, spun apropiatii lor.

O sursa din anturajul vedetei a declarat pentru revista People ca Brit pare sa sufere de „tulburare bipolara”. Acest tip de boala se manifesta prin schimbari extreme de dispozitie, de la depresii severe pana la episoade maniace. Alti prieteni sunt convinsi ca Britney lua cel putin un tip de medicament antidepresiv.

Cu toate astea, cantareata considera ca este sanatoasa si refuza orice tip de tratament. Psihiatrii se intrec in declaratii, chiar daca nici unul nu a consultat-o efectiv pe cantareata. Cu totii sunt insa de acord asupra unui aspect: „Intr-un comportament manico-depresiv nu mai ai control asupra lucrurilor. Iar aici intervine si grandiozitatea, in sensul ca persoana respectiva nu mai asculta de nimeni si joaca numai dupa regulile proprii”.

Intrebarea ce ramane nelamurita este daca vedeta poate fi facuta intr-adevar responsabila pentru faptele ei sau totul se intampla din cauza acestei boli? Pentru ca acest lucru sa fie cat de cat lamurit, va mai fi nevoie de inca o tura de coperti si subiecte de prima pagina.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus