Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Bruno Mars, cel mai piratat artist in 2013

Bruno Mars, cel mai piratat artist in 2013

Bruno Mars a primit o distincţie importantă dar poate nedorită. Artistul a fost declarat de Music Metric cel mai piratat artist în 2013, cu 5,8 descărcări ilegale. Deşi poate fi considerată o onoare, pentru că muzica lui este apreciată, artistul are astfel de suferit pentru că în acest fel a pierdut o sumă considerabilă de bani dacă măcar o parte dintre download-uri ar fi fost contra cost.

Bruno Mars i-a întrecut în acest top pe alţi artişti populari precum Rihanna, a cărei muzică a fost descărcată ilegal de 5.4 milioane de ori, Daft Punk de 4.2 milioane de ori şi Justin Timberlake de 3.9 milioane de  ori.

Ultimul album al lui Mars este intitulat „Unorthodox Jukebox” şi a fost lansat pe 4 decembrie 2012. Tot ca o confirmare a valorii sale de muzician, artistul a fost desemnat să cânte în pauza de la campionatul de fotbal american Super Bowl în 2014. Ultimul artist care primit onoarea de a face spectacol în cadrul campionatului este Beyonce.

Tot in topul descărcărilor ilegale, de această dată la capitolul seriale, ”Game of Thrones” este preferatul „piraţilor”, cu 5.9 descărcări. La categoria filmelor artistice, ”The Hobbit: An Unexpected  Journey” este cel mai piratat cu 8.4 descărcări ilegale.

  • Invazie de staruri in noul film al lui Woody Allen

Te lăsăm să te bucuri de ultimul videoclip al lui Bruno Mars, filmat cu actriţa Freida Pinto în rol principal, în ipostaze deosebit de provocatoare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus