Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Californication – posibila idila dintre David Duchovny si Natascha McElhone

Californication – posibila idila dintre David Duchovny si Natascha McElhone

El este divortat, ea este vaduva. Nimic nu pare sa le stea in cale si, desi sunt colegi de platou de mai bine de cinci ani, David si Natascha par din ce in ce mai apropiati.

La niciun an de cand a inceput filmarile pentru serialul „Californication”, Natascha (42 de ani), actrita de origine britanica, a avut nesansa de a trece prin decesul sotului ei, un medic chirurg. In 2011, David (51 de ani), protagonistul din „Dosarele X”, s-a separat de Tea Leoni, dupa un mariaj cu probleme, plin de impacari si certuri. Actorul a fost acuzat de Tea ca este dependent de sex, fiind internat de cateva ori intr-o clinic de specialitate; iata un lucru in comun pe care David il are cu nepotolitul Hank, un barbat care n-a ratat niciodata ocazia de a cuceri o femeie. In aceste conditii, nu vedem absolute nicio piedica in calea fericirii lor! In plus, daca finalul sezonului trecut a prins personajele in plina reconciliere, poate ca acum vedetele vor lua lucrurile in serios si in viata privata. «Intotdeauna am zis ca e un serial despre salvarea unei relatii. Daca serialul s-ar termina, asa ar trebui sa se incheie», declara David intr-un interviu despre „Californication”.

Citeste si: Olivia Steer si Andi Moisescu – Un cuplu de poveste!

Fascinantul New York

Filmarile celui de-al saselea sezon al serialului i-au readus impreuna in primavara acestui an pe David si Natascha. Au forte proaspete si dau tot ce au mai bun pentru public. Daca pana acum cadrele s-au tras numai in California, de data aceasta Karen si Hank, personajele interpretate de cei doi actori, se reintalnesc pe strazile din New York. Se harjonesc, se tachineaza, isi arunca priviri care ar incendia si o sectie de pompieri.

Apropiere asteptata

David Duchovny si Natascha McElhone sunt foarte apropiati, mai ales de cand niciunul dintre ei nu mai are un partener. Se distreaza de minune la filmari si petrec din ce in ce mai mult timp impreuna. Sa fie, oare, vorba de o idila cu efect intarziat?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus