Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cameron Diaz a avut experiente sexuale cu o femeie

Cameron Diaz a avut experiente sexuale cu o femeie

Actrita americana Cameron Diaz a dezvaluit intr-un interviu ca a avut experiente sexuale cu o femeie, dar a refuzat sa spune cu cine.

Intrebata daca "a fost vreodata in sectorul femeilor", in cursul unei  emisiuni televizate Cameron Diaz a raspuns afirmativ, informeaza contactmusic.com. Actrita a mai socat si cu alte ocazii cand a fost vorba despre viata sa intima afirmand ca sexul este forma ei preferata de a face miscare.

Cameron Diaz, care a venit la respectiva emisiune insotita de actrita Leslie Mann, partenera ei din filmul "Cealalta femeie", a raspuns fara ezitare la intrebarea pusa de moderator: "Da, am fost cu o femeie, da", a spus acesta. Intrebata daca astfel de evenimente s-au consumat mai mult decat o data Diaz s-a eschivat si a completat zambind: "Nu m-ai intrebat explicit in ce mod am fost cu o femeie, dar da, am fost", a adaugat aceasta

Intrebarile despre posibile relatii lesbiene ale actritei americane nu au fost formulate intamplator, recent Cameron Diaz facand aluzii explicite fata de atractia pe care o simte fata de femei, intr-un interviu aparut in editia din luna mai a unei reviste din Marea Britanie.

"Cred ca femeile sunt frumoase – absolut frumoase. Si mai cred ca toate femeile au fost atrase din punct de vedere sexual de alta femeie intr-un moment sau altul. Este firesc sa ai o legatura si o apreciere pentru frumusetea altor femei", a spus Cameron Diaz in interviul respectiv. Diaz a completat spunand ca nu sunt multe femeile care recunoasc acest lucru in plublic dar ca este de apreciat daca o femeie are indrazneala si curajul de a recunoasta acest fapt.

In prezent, Cameron Diaz are o relatie cu miliardarul american Elon Musk, fondator si director executiv al companiei de automobile electrice Tesla Motors.

Cameron Diaz, nascuta in 1972, a jucat mai ales in comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky – Deschide ochii" (2001) si in franciza "ingerii lui Charlie". Cameron Diaz a mai putut fi vazuta in filmele "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, precum si in "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher" (2011). Cel mai recent film in care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, alaturi de Leslie Mann si Kate Upton.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus