Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cameron Diaz a luat cina cu Alex Rodriguez

Cameron Diaz a luat cina cu Alex Rodriguez

Actrita Cameron Diaz a fost vazuta din nou in compania jucatorului de baseball Alex Rodriguez. Cei doi au luat cina in New York, la restaurantul preferat al sportivului. Desi au fost insotiti de un prieten, ei au fost tot timpul atenti unul cu celalalt, impartind chiar mancarea.

Un martor a declarat ca actrita de 37 de ani a intrat in restaurant vesela si s-a asezat impreuna cu Rodriguez la o masa departe de ochii curiosilor, pentru a avea intimitate. Sportivul are felul lui special de mancare, pe care bucatarul il pregateste numai pentru el, iar actrita a gustat din farfuria lui.

Aceasta este prima data cand jucatorul de baseball e vazut alaturi de o alta femeie in acest restaurant, dupa ce a dus-o acolo pe fosta lui iubita, actrita Kate Hudson. In acea perioada, cuplul obisnuia sa stea la masa de langa geam, unde paparazzi se napusteau pentru a le face fotografii.

Nu e prima data cand Diaz si Rodriguez sunt vazuti impreuna. In februarie 2009, ziarele scriau ca cei doi au dansat impreuna la o petrecere. Mai recent, tabloidele de peste ocean speculau o impacare intre Cameron Diaz si fostul ei iubit, cantaretul Justin Timberlake. Totusi, actrita a infirmat zvonurile afisandu-se cu Alex Rodriguez, despre care se spune ca a fost motivul divortului dintre Madonna si Guy Richie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus