Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cameron Diaz: „Ridurile de pe fata vorbesc despre viata mea!”

Cameron Diaz: „Ridurile de pe fata vorbesc despre viata mea!”

Cameron Diaz, acum in varsta de 41 de ani, a recunoascut faptul ca a apelat la Botox pentru a indeparta unele riduri, dar ca a fost socata de felul in care a aratat fata ei, dupa acest tratament. Intr-o emisiune televizata, unde si-a prezentat o carte despre ingrijire corporala, Cameron Diaz a marturisit nu doar ca a regretat decizia luata, dar ca a decis sa nu mai foloseasca nici un fel de inteventii si sa accepte ridurile care apar odata cu inaintarea in varsta.

"Am recurs la Botox pentru mici retusuri. Insa fata mea a devenit foarte ciudata. Asa ca mi-am spus ca nu voi mai folosi astfel de metode. Prefer sa-mi vad fata imbatranind decat sa am o fata care nu-mi apartine", a spus vedeta.

In cursul unui interviu in care a vorbit despre cartea sa  "The Body Book",  Cameron Diaz a spus ca s-a impacat si ca s-a "imprietenit" cu ridurile care i-au aparut la colturile gurii si ale ochilor. "Le ador. Este ca si cand as intreba: Ghiciti, ce spun aceste riduri? Spun ca am suras toata viata mea. Imi place viata. Sunt fericita, nu imi fac probleme din cauza asta", declara cu optimism populara actrita americana.

De fiecare data cand a avut ocazia Cameron Diaz a vorbit despre cartea sa, despre o relatie normala cu propria ei persoana si despre acceptarea proceselor naturale de imbatranire. Actrita a marturisit ca naturaletea este cel mai de pret bun si a dovedit ca isi respecta afirmatiile aparand in ultima vreme fie fara machiaj, in fotografiile postate pe Mergand pe aceasta linie a naturaletii, Cameron Diaz a postat in ultima vreme pe Instagram o serie de fotografii in care apare fara machiaj, lucru apreciat de fanii sai.

Unii ar putea spune ca este un stil de viata care merita toata lauda, in timp de ce altii sustin ca totul nu este decat o campanie de promovare a cartii "The Body Book", in care Cameron Diaz ofera sfaturi in materie de nutritie, ingrijiri corporale si exercitii fizice, indemnandu-le pe femei sa invete sa traiasca in armonie cu propriul corp.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus