Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cameron Diaz: Sexul este sportul meu preferat

Cameron Diaz: Sexul este sportul meu preferat

Actrita Cameron Diaz a declarat recent ca sexul este sportul ei preferat si ca are intotdeauna chef sa-l practice, potrivit contactmusic.com.

Sex este cel mai sexy cuvant din limba engleza. Cuvantul in sine mi se pare sexy. Are ceva, nu credeti? Sexul este sportul meu preferat”, a declarat Cameron Diaz pentru News of the World. „Cum sa ma faci sa-mi vina cheful mai repede? Intotdeauna am chef”, a mai spus actrita americana.

Cameron Diaz, in varsta de 38 de ani, are de aproximativ doi ani o relatie cu jucatorul de baseball, insa, la sfarsitul saptamanii trecute, presa americana anunta ca cei doi s-au despartit, citand o sursa din anturajul actritei.

In declaratia acordata recent ziarului britanic, Diaz a mai spus ca nu se grabeste sa se marite. „Trebuie sa ne facem propriile reguli. Pur si simplu nu m-am casatorit niciodata cu nimeni de care sa fie nevoie sa divortez apoi. Ne despartim si mergem mai departe”, a adaugat ea.

Cameron Diaz a mai avut in trecut relatii cu celebritati precum Justin Timberlake, Jared Leto si Matt Dillon.

Cameron Diaz este o obisnuita a comediilor romantice, ea jucand in filme cu succes la public, precum „Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar si in drama „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) si in franciza „Ingerii lui Charlie„. Cameron Diaz a putut fi vazuta, recent, pe afisele filmelor „Viata pentru sora mea„, „Cutia” si in comedia „Knight and Day„, in care joaca alaturi de Tom Cruise.


Lasă un răspuns

Sus