Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cantareata Kelly Clarkson este insarcinata

Cantareata Kelly Clarkson este insarcinata

La doar o lună după ce s-a căsătorit, Kelly Clarkson ne-a anunţat plină de mândrie pe conturile de Twitter şi Facebook că este însărcinată cu primul ei copil! ”Sunt însărcinată! Brandon şi cu mine suntem foarte entuziasmaţi. Cel mai frumos cadou timpuriu de Crăciun posibil!”

Cu doar o săptămână în urmă, cântăreaţa a mărturisit în cadrul show-ului lui Jay Leno că îşi doreşte foarte mult să rămână însărcinată şi că a luat măsuri în această privinţă.”Nu anunţăm nimic acum…Practica face ca totul să iasă perfect. Încercăm, încercăm, încercăm…ca iepurii!”

Iată că încercările lor au avut şi un rezultat, pentru care ne bucurăm şi noi foarte mult! Cine ştie, poate că următorul album al lui Kelly va fi cu cântece de leagăn. Ar fi grozav!

Kelly Klarkson s-a căsătorit cu o lună în urmă cu iubitul ei, Brandon Blackstock, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar copiii lui Brandon. Deşi cântăreaţa avea planuri grandioase pentru nuntă, aceasta a ajuns rapid la concluzia că nu va avea niciodată timpul necesar ca să pună în aplicare toate ideile. În plus, era nerăbdătoare să devină doamna Blackstock şi să îşi întemeieze propria familie.

Felicitări, din nou, Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus