Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Carine Roitfeld o compara pe Kim Kardashian cu Marilyn Monroe

Carine Roitfeld o compara pe Kim Kardashian cu Marilyn Monroe

Carine Roitfeld, fostul editor şef al revistei Vogue, o compara pe Kim Kardashian cu Marilyn Monroe. Evident este unul dintre admiratorii şi susţinătorii lui Kim Kardashian.

Într-adevăr, starleta a făcut o treabă bună în a se face cunoscută la nivel mondial şi la fel trebuie să recunoaştem că în ciuda formelor ei atipice, Kim Kardashian este o femeie frumoasă! Dar de aici şi până la a o compara cu sex simbolul Marilyn Monroe este cale lungă!

Într-un interviu recent acordat publicaţiei Time Out, Carine Roitfeld a vorbit din nou despre colaborarea cu starleta americană pentru ultimul număr al revistei sale, ”Fashion Book”. La întrebarea ce talent are Kim Kardashian, fostul editor Vogue a răspuns simplu, ”este frumoasă – iar în modă acesta este considerat un talent”. În plus, Carine a adăugat că ”este, de asemenea, o persoană foarte plăcută şi muncitoare. Nu o să o vezi pe ea la petreceri consumând alcool.

Este o persoană controversată, dar la fel a fost şi Marilyn Monroe”  a declarat Roitfeld concluzionând că frumoasa logodnică a lui Kanye West are un viitor cel puţin la fel de impresionant ca al renumitului sex simbol. Rămâne de văzut dacă şi Kim Kardashian va trece proba timpului ori faima i se va diminua odată cu încetarea reality show-ului său. Până la urmă, în societatea de astăzi nu este de ajuns să fii frumoasă ca să rămâi în istorie.

Tu ce crezi, există vreo asemănare între Kim Kardashian şi Marilyn Monroe, în afara controverselor?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus