Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Casa in care a murit Michael Jackson, scoasa la vanzare pentru 28,9 milioane dolari

Casa in care a murit Michael Jackson, scoasa la vanzare pentru 28,9 milioane dolari

Resedinta din Los Angeles in care Michael Jackson a murit, in iunie 2009, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 28,9 milioane de dolari. Vestea a fost anuntata pe site-ul specializat in proprietatile imobiliare ale celebritatilor RealEstalker.com, citat de Reuters.

Michael Jackson inchiriase aceasta resedinta – amenajata in stilul castelelor din Franta si amplasata in cartierul rezidential Holmby Hills din Los Angeles – intr-o perioada in care se pregatea intens pentru seria de 50 de concerte pe care urma sa le sustina la Londra, incepand cu luna iulie 2009.

Resedinta are o suprafata de 1.580 de metri patrati si include 13 sali de baie, sase dormitoare, 12 semineuri, o piscina, o casa pentru oaspeti, o crama, o sala de spectacole si un ascensor. Locuinta apartine lui Herbert Guez, directorul executiv al companiei de imbracaminte americane Ed Hardy.

Michael Jackson a decedat in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente, pe 25 iunie 2009. El a fost descoperit fara cunostinta in resedinta lui, decesul fiind pronuntat ulterior la un spital din apropiere. Politia americana a calificat moartea sa drept „omucidere”. La inceputul lui 2010, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzatie pentru omucidere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus