Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cat mai dureaza casnicia Madonnei?

Cat mai dureaza casnicia Madonnei?

Dupa saptamani intregi in care presa a speculat o eventuala ruptura intre Madonna si Guy Ritchie, tatal acestuia, John, a confirmat zvonurile. „Nu mai petrec deloc timp impreuna”, i-a marturisit el unui prieten. „Madonna este cu copiii in America, iar Guy in Anglia. Nu au petrecut nici macar Sarbatorile pascale impreuna.”

Cantareata se afla momentan pe taram american pentru a promova filmul regizat de ea, „Filth and Wisdom”, precum si noul ei album, „Hard Candy”. Desi copiii ei au urmat-o, Guy sta singur la Londra si isi petrece week-end-urile la tara, conform spuselor tatalui.

Fiind amandoi preocupati de propria cariera, cuplul Madonna-Guy pare condamnat sa traiasca vieti separate. „Guy va lucra tot anul la un scenariu si nu o va urma pe Madonna in America. Eu sper insa ca problemele cu care se confrunta sa nu fie atat de serioase”, a completat John Ritchie.

Madonna si Guy sunt casatoriti de 7 ani si nu au mai fost fotografiati impreuna din ianuarie 2008, cand au fost intr-o vacanta in India. In plus, Guy a lipsit de la una dintre cele mai importante seri din cariera Madonnei: intrarea ei in Rock’n’Roll Hall of Fame. Iar diva a „uitat” sa ii multumeasca sotului ei in discursul pe care l-a tinut in seara respectiva.

Se stie ca Madonna si Guy au apelat in trecut la serviciile unui consilier marital, dar au facut-o mai mult de dragul copiilor, Rocco (7 ani), David (2 ani) si Lourdes (11 ani). De altfel, se spune ca David este cauza certurilor dintre ei, deoarece Madonna l-a adoptat pe baietel desi sotul ei nu era de acord.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.


Lasă un răspuns

Sus