Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cat mai dureaza casnicia Madonnei?

Cat mai dureaza casnicia Madonnei?

Dupa saptamani intregi in care presa a speculat o eventuala ruptura intre Madonna si Guy Ritchie, tatal acestuia, John, a confirmat zvonurile. „Nu mai petrec deloc timp impreuna”, i-a marturisit el unui prieten. „Madonna este cu copiii in America, iar Guy in Anglia. Nu au petrecut nici macar Sarbatorile pascale impreuna.”

Cantareata se afla momentan pe taram american pentru a promova filmul regizat de ea, „Filth and Wisdom”, precum si noul ei album, „Hard Candy”. Desi copiii ei au urmat-o, Guy sta singur la Londra si isi petrece week-end-urile la tara, conform spuselor tatalui.

Fiind amandoi preocupati de propria cariera, cuplul Madonna-Guy pare condamnat sa traiasca vieti separate. „Guy va lucra tot anul la un scenariu si nu o va urma pe Madonna in America. Eu sper insa ca problemele cu care se confrunta sa nu fie atat de serioase”, a completat John Ritchie.

Madonna si Guy sunt casatoriti de 7 ani si nu au mai fost fotografiati impreuna din ianuarie 2008, cand au fost intr-o vacanta in India. In plus, Guy a lipsit de la una dintre cele mai importante seri din cariera Madonnei: intrarea ei in Rock’n’Roll Hall of Fame. Iar diva a „uitat” sa ii multumeasca sotului ei in discursul pe care l-a tinut in seara respectiva.

Se stie ca Madonna si Guy au apelat in trecut la serviciile unui consilier marital, dar au facut-o mai mult de dragul copiilor, Rocco (7 ani), David (2 ani) si Lourdes (11 ani). De altfel, se spune ca David este cauza certurilor dintre ei, deoarece Madonna l-a adoptat pe baietel desi sotul ei nu era de acord.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus