Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Catalin Botezatu a plans amintindu-si de anii de puscarie

Catalin Botezatu a plans amintindu-si de anii de puscarie

Catalin Botezatu a inregistrat un audiobook intitulat „Trei vieti. Pedeapsa„. In aceasta inregistrare apar si fragmente scrise de acesta in inchisoarea Ca Del Ferro de la Cremona, Italia.

Multumita fanilor care si-au dorit sa-l auda pe Catalin povestindu-si viata, aceasta a inregistrat alaturi de Gabriel Dutu audiobook-ul „Trei vieti. Pedeapsa”, dupa romanul biografic scris de Monica Vlad.

Pe data de 08 martie, designerul roman va scoate pe piata un mp3 cu povestea vietii lui dupa gratii. Gabriel Dutu, actorul cunoscut din serialul „Narcisa Salbatica” va fi vocea care va da glas romanului biografic „Trei vieti. Pedeapsa.” Acesta este si directorul artistic al Teatrului Bacovia din Bacau.

Catalin Botezatu a dorit sa citeasca chiar el fragmentele din jurnalul scris dupa gratii cat si din scrisorile pe care i le-a trimis mamei lui din puscaria Ca Del Ferro de la Cremona.

„Nu mi-a fost usor sa citesc, fara sa vreau am rememorat cu ochii mintii momente pe care le-am ferecat bine undeva in adancul sufletului, si prin urmare, am avut momente cand vocea mi s-a gatuit, amintirile m-au coplesit si… am cerut pauza. Dar m-am descurcat bine, cu cateva exercitii de respiratie invatate de la Gabriel Dutu. Audiobook-ul e special pentru ca are efecte, are o muzica superba compusa de Constantin Grajdianu, nu e o simpla lectura citita la microfon, e un produs premium care va iesi intr-o editie limitata de doar 3.000 de bucati, un proiect sustinul de Tiptailor, si se va lansa de ziua femeii intr-una din librăriile Diverta”, a adaugat Catalin Botezatu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus