Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Catalin Botezatu i-a dat papucii Biancai

Catalin Botezatu i-a dat papucii Biancai

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au ajuns la sfarsitul relatiei! Dovada acestei rupturi este chiar declaratia facuta de Bianca in cadrul emisiunii „Un Show Pacatos”, difuzata de Antena1 joi seara. Se pare ca principalul motiv al despartirii este vizita ei, alaturi de trei prietene, acasa la fotbalistul Adrian Cristea, cu o zi in urma. „Da, am gresit cand am intrat in casa altui barbat, dar eu stiu ca nu am facut nimic. Sunt vinovata ca am fost in casa unui barbat!”, a spus Bianca in emisiune.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Bianca a lesinat

Asistenta lui Capatos a izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii, declarand: „Nu am crezut o secunda ca fac rau ceea ce fac. De-abia acum trag concluzia asta. Am mai avut certuri cu Catalin in ultima perioada, dar nu ma asteptam la asta”.

Inainte de a intra in direct, Bianca a luat un calmant pentru a-si putea controla starea de spirit. Echipa emisiunii „Un show Pacatos” a apelat la o echipa de paramedici pregatiti sa intervina in cazul unei probleme. Din nefericire, ei chiar au fost nevoiti sa ofere primul ajutor intrucat, in timpul unei pauze publicitare, Bianca a lesinat.

Din cauza contractului semnat cu cei de la ProTv pentru participarea de la „Dansez pentru tine”, Bote nu a putut intra in direct in emisiunea lui Dan Capatos. Cei din regie l-au contactat pe designer, iar acesta i-a transmis un mesaj Biancai: „Daca Bianca mai are un pic de bun simt ar trebui sa paraseasca emisiunea asta, televiziunea asta, orasul asta. Roag-o pe Bianca sa nu mai minta si sa spuna ca era libera, pentru ca stie foarte bine cand ne-am certat”. Apoi a adaugat: „Pentru mine, Bianca nu mai exista!”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus