Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Catalin Botezatu vorbeste despre "mocirla" din lumea mondena

Catalin Botezatu vorbeste despre "mocirla" din lumea mondena

In interviul pe care jurnalista Cristina Herea i l-a luat pentru cartea „Mirajul unei lumi mondene”, Catalin Botezatu nu are niciun cuvant de lauda pentru lumea mondena din Romania:

„Imi doresc sa evadez in fiecare moment, pentru ca este o lume meschina, plina de promiscuitate. Din pacate, trebuie sa ma balacesc in aceasta mocirla sociala datorita statutului meu. Bucurestiul este un imens pat in care nu s-au mai schimbat asternuturile!”

La fel de „murdare” ca si lumea mondena, sunt si femeile care o populeaza: „Marea majoritate sunt niste surogate, rezultate dezastruoase ale bisturiului. Alearga toate intr-o goana nebuna pentru a-si spori numarul la sutien. Sunt niste femei ieftine care, prin trucuri de infrumusetare, mint poporul. In lumea mondena, 50% din femeile promovate sunt niste falsuri, niste kitchuri umane, niste rebuturi alimentate de oameni cu bani”.

Cat despre femeile din viata lui, Catalin Botezatu marturiseste ca ii plac femeile destepte si capricioase: „Femeile din viata mea au fost redute greu de cucerit. Imi place sa lupt pentru o femeie. Atunci cand o cuceresc, vreau sa am satisfactia unei lupte adevarate. Intr-o relatie, cea mai frumoasa este vanatoarea, acele stari inconfundabile in care esti aruncat de capriciile unei femei destepte”.

Chiar daca suna a stereotip, Catalin Botezatu sustine ca pentru el dimensiunile siluetei si frumusetea exterioara a unei femei nu mai conteaza atunci cand ea emana „frumusete spirituala, o aura de mister si de profunzime”. Totodata, designerul recunoaste ca a avut relatii pasagere, „iubiri de-o noapte”, cu sotiile unora dintre cei care i-au fost candva prieteni buni.

Desi si-a castigat renumele de creator de moda apreciat nu doar in Romania, Catalin Botezatu se considera „un om simplu care face lucruri interesante”: „Am aceleasi idealuri, nevoi, aspiratii, trec prin momente de extaz, euforie, dar si prin tristete si durere. Rad si plang.

Sunt o fire complexa si ma ghidez dupa lucruri reale, traiesc fiecare clipa la intensitate maxima pentru ca maine s-ar putea sa fie ultima zi. Ma caracterizeaza seriozitatea, profesionalismul si, cel mai important, credinta in Dumnezeu!”

  • Cartea Cristinei Herea – „Mirajul unei lumi… mondene” – se va lansa pe 30 septembrie, ora 20.30, la Baneasa Shopping City.

Comments

comments

Lasă un răspuns