Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Catherine Zeta-Jones, internată din nou

Catherine Zeta-Jones, internată din nou

Catherine este foarte deschisă în privinţa problemei pe care o are deoarece nu încearcă să facă din asta un secret. ”Această tulburare afectează milioane de oameni, iar eu sunt unul dintre ei” a mărturisit actriţa pentru revista People. ”Dacă faptul că şi eu sufăr de tulburare bipolară a determinat măcar o persoană să caute ajutor, atunci a meritat. Nu este nevoie să suferi în tăcere şi nu este nicio ruşine să  cauţi ajutor.”, a adăugat aceasta.

Tulburarea bipolară, de care suferă şi Catherine Zeta-Jones de câţiva ani, constă în schimbări bruşte de stări, de la depresie la entuziasm, fără un motiv anume. Probabil ca motivul principal pentru a ceastă suferinţă seste lupta soţului său, Michael Douglas, cu cancerul.

Catherine suferă de o formă mai uşoară a tulburării bipolare, caracterizată de mai multe episoade depresive şi mai puţine episoade ”maniacale”, ce se tratează cu medicamente şi terapie.

Ultimul film al actriţei, ”Side Effects”, a primit critici pozitive, însă nu foarte entuziaste. Următorul film în care o vom vedea pe Zeta-Jones este ”Reds 2”, în care joacă alături de Bruce Willis şi Anthony Hopkins, va fi lansat în iulie.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus