Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au impacat

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au impacat

Potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Sun, Michael Douglas a revenit in resedinta pe care cuplul o detine la New York si locuieste din nou alaturi de sotia sa.

Cei doi actori i-au socat pe fanii lor atunci cand au anuntat ca s-au despartit, in august, dupa o casnicie de 13 ani. De atunci, Michael Douglas a infirmat zvonurile despre un eventual divort al cuplului, spunand ca acele probleme din viata de familie reprezinta doar "o situatie temporara".

Catherine Zeta-Jones i-a permis sotului ei sa revina in resedinta pe care cuplul o detine la New York, in care actrita locuieste alaturi de cei doi copii ai cuplului, Dylan si Carys.

"Michael a rugat-o pe Catherine sa ofere casniciei lor o noua sansa, iar ea a fost de acord. Impacarea lor nu a fost facuta doar de dragul copiilor. Atunci cand se simt bine, se inteleg uimitor de bine si acum au decis sa isi rezolve problemele acasa", a declarat sursa citata.

Actrita galeza a fost vazuta purtand din nou verigheta primita de la Michael Douglas, sambata seara, la o gala organizata la New York. Catherine Zeta-Jones a participat la gala organizata de New York Dance Alliance Foundation, la NYU Skirball Center for the Performing Arts, unde a primit distinctia Ambasador al Artelor.

Inainte de despartirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unui cancer la gat, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus