Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ce daruri primeste Kate Middleton

Ce daruri primeste Kate Middleton

Venirea pe lume a primului copil a cuplului William-Kate Middleton este o chestiune de zile, Kate Middleton va naste in luna iulie, asa ca febra evenimentului a cuprins nu doar Marea Britanie ci si Australia.

Asa se faca ca ducesa a primit un cangur tricotat chiar de premierul Julia Gillard, tocmai din Australia.

Culmea este ca Julia Gillard este o republicana declarata, dar asta nu o opreste sa respecte familia regala a Marii Britanii si sa tricoteaz amuzata un cangur pentru primul copil al printului William.

"Eu obisnuiesc sa tricotez pentru bebelusi, deci trebuia sa o fac si pentru bebelusul lui Kate Middleton" , a declarat Julia Gillard. "Mi-am zis ca ar fi dragut sa fac asta. M-am lansat in aventura si am facut o jucarie de forma unui mic animal si m-am gandit ca cel mai potrivit ar fi un cangur", a mai spus aceasta.

Australia este membra a Commonwealth-ului si din acest motiv regina Marii Britanii este seful statului australian.

Dar asta nu este tot. Printul William si sotia sa, Kate Middleton, au primit trusoul standard pe care autoritatile finlandeze il ofera mamelor – un pachet care include haine pentru bebelusi, dar si prezervative pentru parinti.

Acest trusou este oferit tuturor cuplurilor care asteapta un copil, de catre statul finlandez, inca din anii 1930. Obiectele din cutia de carton standard sunt unisex. Pachetul include hainute, produse de ingrijire pentru copil, dar si prezervative pentru noii parinti.

"Suntem incantati ca am primit acest cadou oferit cu generozitate de Guvernul finlandez. Este un gest foarte bine gandit si le suntem recunoscatori", au declarat printul William si ducesa Catherine, potrivit purtatorului lor de cuvant.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus