Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ce nu stiai despre: Andra Maruta

Ce nu stiai despre: Andra Maruta

Andra pare o femeie senina, deschisa, fara secrete. Si totusi nu stiai chiar totul despre ea…

 • Primii bani i-am castigat la opt ani, odata cu trofeul unui festival pentru copii. Am cumparat niste mici cadouri pentru ai mei, eram fericita ca pot sa le ofer ceva din munca mea.
 • Costi Ionita a fost primul meu producator muzical si ii multumesc. Nu am mai colaborat de cativa ani, dar cine stie…
 • Prima oara m-am indragostit la gradinita, de un baietel blond si timid, fiindca il iubea si colega mea, Livia Bucur, care imi era vecina.
 • La inceput, Catalin mi se parea prea infumurat si diferit de mine. El ma simpatiza, dar platonic, ma chema la emisiunile lui (era in TVR atunci) fiindca zicea ca face audienta cu mine. In rest, a trecut ceva timp pana sa ne dam seama ca avem multe lucruri in comun. Dar si cand am realizat asta…

Citeste si:

Ce nu stiai despre: Dana Rogoz
Ce nu stiai despre: Iuliana Tudor
Ce nu stiai despre Loredana Groza
 

 • Cartea care mi-a schimbat cumva viata, care m-a invatat sa gandesc luminos, pozitiv si eficient a fost Secretul, de Rhonda Byrne.
 • Mi-as dori inca un copil, daca nu chiar doi. Dar nu exclud situatia in care am avea mai multi. Cati o vrea Dumnezeu. Eu cred in puterea si intelepciunea destinului, e mai lucid decat noi. Voi avea atatia copii cati trebuie sa am.
 • Nu vreau sa schimb nimic la Catalin, de-asta suntem impreuna, fiindca ne consideram perfecti unul pentru celalalt.
 • Nici nu-mi mai amintesc de cand n-am fost tunsa scurt. Probabil de cand eram foarte-foarte mica. Mamei mele i-a placut sa ma tina cu par lung, eram mai gratioasa asa, mai feminina. Dintotdeauna mi-a placut parul lung.
 • Nu mi-as face tatuaje. Cel putin asa gandesc acum. Dar nici nu am nimic impotriva lor. Unele sunt dragute, altele sunt cam de prost-gust, ca orice accesoriu. Tatuajul e, in fond, o marca personala, un fel de bijuterie pe care ti-o asumi. Daca te reprezinta si te simti confortabil cu ea, e perfect. Una peste alta, nu judec oamenii cu tatuaje.
 • Am luat cam multe kilograme in timpul sarcinii, probabil vreo 17-18, dar de scapat a fost usor, pentru ca eu cred cu putere in ideea ca nu un regim draconic va face o femeie frumoasa, ci o noua abordare a alimentatiei. Fac foarte multa miscare si asta mi-a fost de folos.
 • As fi participat la „Romanii au talent“ daca as fi fost la inceput de drum. Cred cu tarie in faptul ca orice om trebuie sa-si urmeze steaua norocoasa si sansele personale. Oportunitatile de a te lansa nu vin de prea multe ori in viata. Daca nu profiti de ele, se duc.

Citeste si:

Ce nu stiai despre: Dana Rogoz
Ce nu stiai despre: Iuliana Tudor
Ce nu stiai despre Loredana Groza

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus