Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ce vedete vor calatori in spatiul cosmic

Ce vedete vor calatori in spatiul cosmic

Virgin Galactic este prima linie aeriană comercială care are ca destinaţie spaţiul cosmic şi deja vă putem dezvălui care sunt vedetele care şi-au rezervat locuri la bordul navei.

Compania îi aparţine lui Sir Richard Branson, iar un loc la bordul navei costă peste 200.000 $. Înaintea zborului, pasagerii trebuie să petreacă mai multe zile cu membrii echipajului, în care să se pregătească, după care vor decola de pe un aeroport special din New Mexico. Zborul va fi scurt şi va include şi câteva minute de imponderabilitate.

Leonardo DiCaprio a licitat în cadrul Galei amfAR, Cinema Against AIDS 2013, locul de lângă el de la bordul zborului Virgin Galactic, pentru care a primit suma de 1.5 milioane $.

Justin Bieber îşi dorea de multă vreme să ajungă în spaţiu şi chiar să facă un concert acolo, şi acum i s-a îndeplinit dorinţa parţial. Justin şi managerul său tocmai şi-au cumpărat bilete la bordul navei Virgin Galactic.

Kate Winslet a primit cadou de nuntă un loc la bordul navei deoarece ea a salvat-o pe mama lui Sir Richard Branson dintr-un incendiu şi s-a căsătorit cu nepotul acestuia, Ned Rocknroll, aşadar face parte din familie.

Anul trecut, propietarul liniei de zbor a anunţat că Ashton Kutcher a devenit al 500-lea astronaut care şi-a rezervat un loc pe navă.

Russel Brand a primit cadou de la Katy Perry, atunci cînd cei doi încă formau un cuplu, un bilet la bordul Virgin Galactic.

Se spune despre cuplul Jolie-Pitt că se vor alătura şi ei celorlalte vedete care vor zbura în spaţiul cosmic, însă cei doi nu au confirmat până acum vestea.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus