Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cele mai bine imbracate printese

Cele mai bine imbracate printese

Ca în fiecare an, revista britanică Hello! face un clasament al celor mai bine îmbrăcate prințese din familiile regale, iar surpriza este că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a fost cap de listă în fiecare an de când s-a căsătorit cu prințul William, a căzut în acest an, nu pe locul al doilea, ci pe al treilea. Primul loc este ocupat de această dată de Mary a Danemarcei, născută Mary Donaldson.

Soția de 43 de ani a prințului moștenitor Frederik a fost desemnată în fruntea clasamentului de 30% dintre cititorii revistei Hello!, fiind urmată îndeaproape de regina Maxima a Olandei, pe ultima treaptă a podiumului aflându-se Kate Middleton. În clasament se mai regăsesc reginele Letizia a Spaniei și Rania a Iordaniei, prințesele Mette-Marit a Norvegiei și Victoria a Suediei, precum și contesa Sophia de Wessex.

Depunctarea tinerei soții a prințului William este previzibilă cauza fiind regulile de stil impuse de regina Elisabeta a II-a. Cea care aducea o nuanță de modernitate casei regale britanice s-a văzut obligată de bunica soțului ei să poarte fuste lungi și numai bijuterii ale coroanei. Potrivit presei britanice, lui Kate i s-ar fi interzis lacul de unghii colorat, deși oricum nu l-a folosit niciodată și fustele deasupra genunchilor și încălțămintea cu platformă.

Prințesa Mary de Danemarca adoptă și ea un stil convențional, niciodată exagerat, dar mereu cu un detaliu modern care îi scoate în evidență ținuta și talia de viespe. Mamă a patru copii, Mary Donaldson, de origine australiană, este mereu elegantă și în tendințe datorită stilistei la care a apelat, Anja Alajdi. Aceasta o îmbracă cu creații Valentino, dar și cu articole vestimentare create de mici designeri danezi.

Pe de a altă parte Kate Middleton nici nu a fost foarte prezentă în ultimul an, pe de o parte datorită celei de a doua sarcini, în mare parte cu probleme, iar acum preferă să rămână departe de activități oficiale în condițiile în care – după cum este și normal, preferă să stea alături de cei mici. La cât este de abilă, Kate Middleton cu siguranță poate recupera declajalul, pentru că vine toamna, o să crească seria aparițiilor și prințesa va avea ocazia să-și recâștige poziția. Asta în cazul în care este interesată de acest clasament, ceea ce sincer, nu cred!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus