Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cele mai longevive cupluri din showbiz

Cele mai longevive cupluri din showbiz

Denzel şi Pauletta Washington: 30 de ani

Denzel Washington s-a căsătorit cu actriţa Pauletta Pearson pe data de 25 iunie 1983 după ce a întâlnit-o pe platourile de filmare ale dramei TV ”Wilma”. Pearson şi Washington au împreună patru copii, pe John David, Katia şi gemenii Olivia şi Malcolm.

Denzel şi Pauletta au dezvăluit recent într-un interviu cu revista Ebony câteva dintre secretele căsniciei lor trainice. ”Trăiesc cu acest om, văd partea proastă, văd partea tristă, văd toate părţile.” afirmă Pauletta. ”El are şi ştie că are acea stabilitate în mine ca soţie a lui. Asta îi da putere, chiar dacă o foloseşte greşit. Pot să trăiesc cu asta. Dar ştiu că asta-i da o platformă solidă pentru a zbura”. Denzel a adăugat: ”Nu este niciun mister magic. Trecem prin perioade bune şi rele ca orice alt cuplu”.

Dustin Hoffman şi Lisa Gottsegen: 29 de ani

Deşi Hoffman (73 de ani) a afirmat că i se pare stranie căsnicia, a realizat o treabă destul de bună în a o face să meargă. Este ceva nenatural în ceea ce priveşte căsnicia, spunea într-un interviu. Aceşti doi oameni nu vor fi la fel în câţiva ani. Din fericire, câştigătorul premiilor Oscar şi soţia sa, Lisa Gottsegen, au trecut prin multe schimbări împreună în perioada în care şi-au crescut cei patru copii: Jacob, Rebecca, Maxwell şi Lydia. Pe lângă faptul că este avocată, Gottsegen a lansat cu success o serie de produse de îngrijire corporală în 2007. Trucul este, a declarat Hoffman, să trăieşti propria ta viaţă în timp ce îţi împarţi spaţiul.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas: 18 ani (divorţează în prezent)

Melanie Griffith şi Antonio Banderas s-au căsătorit pe 14 mai 1996 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”Two Much” cu un an inante. Fiica lor, Stella del Carmen Banderas Griffith s-a născut câteva luni mai târziu. Banderas declara unei reviste americane că au trecut prin multe lucruri ca un cuplu căsătorit, inclusiv prin problemele cu dependenţa ale lui Griffith.

”Chiar şi în perioadele de criză am fost optimişti şi suficient de răbdători să ne dăm seama că la capătul tunelului era o lumină. Avem la fel de multe probleme ca oricine. N-am ascuns asta niciodată. Am fost deschişi în ceea ce priveşte problemele cu dependenţa în cazul lui Melanie” declara el. ”A trecut peste problemele pe care le-a avut cu graţie. Nu ştiam că poate fi atât de puternică. Asta mă face s-o iubesc cu atât mai mult, pentru că a fost ca o leoaică în luptă şi-a câştigat. Ultima (recidivă) a fost acum trei ani şi doar ne-a sudat relaţia mai mult.” Griffith a intentat divorţ pe data de 6 iunie 2014.

Annette Bening şi Warren Beatty: 21 de ani

Annette Bening l-a întâlnit pe Warren Beatty pe platourile de filmare de la ”Bugsy” în 1991. Perechea s-a căsătorit pe 12 martie 1992 şi a avut patru copii împreună, pe Stephen, Benjamin, Isabel şi Ella. ”Este un tată minunat”, spunea Bening într-un interviu acordat revistei ”Nightline” în 2011. ”El chiar poate discuta. El chiar poate dezbate. Iubeşte asta. Iubeşte să facă asta cu toată lumea, inclusiv cu copiii lui.”

John Travolta şi Kelly Preston: 22 de ani

John Travolta s-a căsătorit cu actriţa Kelly Preston în 1991 după ce a cunoscut-o în 1987 în timp ce filmau ”The Experts”. Cei doi au trei copii împreună, fiica Ella Bleu şi băieţii Benjamin şi Jett (cel din urmă a murit în 2009).
”Un lucru am învăţat, trebuie mereu să îţi creezi căsnicia. Nu o poţi lăsa în derivă să fie oricum. Noi nu mergem la somn niciodată nervoşi. Ne rezolvăm problema înainte de a dormi, dacă nu suntem mult mult prea epuizaţi”, spunea Preston celor de la Redbook în 1998. ”Atunci o lăsăm în aşteptare pentru a fi primul lucru ce trebuie rezolvat. Ştim ce-l enervează pe celălalt şi avem grijă să nu agravăm situaţia. Nici unuia dintre noi nu-i place să ţipe, de aceea nu facem asta. Cred că aceste reguli chiar au fost baza pentru noi, pentru că am avut parte de multă afecţiune, dragoste, respect, desfătare şi distracţie.”
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus