Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cele mai valoroase cupluri din showbiz

Cele mai valoroase cupluri din showbiz

Revista Forbes a publicat topul cuplurilor cu cele mai mari venituri în 2013 şi pentru al doilea an la rând, Beyonce şi Jay Z sunt în fruntea clasamentului. Aceştia au realizat venituri cumulate de aproximativ 95 de milioane $ între lunile iunie 2012 şi iunie 2013. Binenţeles, banii câştigaţi de cei doi nu vin exclusiv din cariera de artist, dar sunt sprijinite de imaginea grozavă de care se bucură.

Atât Beyonce cât şi soţul ei au avut turnee anul acesta, în timpul cărora rapperul a câştigat 1.4 milioane $ pe noapte şi Queen Bey 2 milioane $ pe noapte. Imperiul lui Jay Z şi Beyonce mai cuprinde şi acţiuni la centrul sportiv Barclays din Brooklyn, agenţia de sport Roc Nation Sports , linia de îmbrăcăminte House of Deron şi numeroase contracte de imagine. În plus, imperiul se va mări în curând şi cu o afacere cu lucruri pentru copii, care va purta numele fiicei lor, Ivy Blue.

  • Secretul siluetei lui Beyonce: nucile

Următorul cuplu în top este situat la o distanţă destul de mică. Doar 15 milioane $ îi despart pe Tom Brady şi Gisele Bundchen de fruntaşii clasamentului. Cu venituri estimate la aproxiamtiv 80 milioane $, Tom şi Gisele sunt şi unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbiz.

Situaţi pe un loc comod în clasamentul realizat de Forbes, Brad Pitt şi Angelina Jolie ocupă locul 3, cu venituri de aproximativ 50 de milioane $ realizate în ultimul an. Pe locurile 4 şi 5 îi găsim pe Mila Kunis şi Ashton Kutcher cu 50 de milioane $ şi Kim Kardashian şi Kanye West cu doar 30 milioane $.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus