Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Celine Dion – spitalizata de urgenta la Miami

Celine Dion – spitalizata de urgenta la Miami

Cantareata canadiana Celine Dion, insarcinata cu gemeni in sase luni, a fost spitalizata de urgenta la Miami in noaptea de 25 spre 26 august, informeaza planetepeople.com. Potrivit acestui site, copiii au coborat prea jos in uter, iar sarcina cantaretei poate fi pusa in pericol. Pana in prezent, ea nu a parasit spitalul.

Din cauza ca sarcina e de numai sase luni, copiii au putine sanse de supravietuire in cazul unei nasteri premature. Medicii au realizat un serclaj al colului uterin (o operatiune care strange colul pentru a preveni nasterea prematura). Din cauza acestei proceduri chirurgicale, cantareata trebuie sa stea in repaus la pat.

Pana in prezent, Celine Dion, in varsta de 42 de ani, a pierdut mai multe sarcini rezultate in urma unor fecundari in vitro. Ea si sotul ei, Rene Angelil, au impreuna un fiu in varsta de noua ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro.

  • Celine Dion s-a nascut la Charlemagne, in sanul unei familii melomane cu 14 copii si a devenit cunoscuta in intreaga lume, gratie vocii ei.
  • In cei peste 25 de ani de cariera, Celine Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus