Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Charlene de Monaco nu a vrut sa fuga de la nunta

Charlene de Monaco nu a vrut sa fuga de la nunta

Charlene de Monaco, sotia printului Albert al II-lea de Monaco, a facut obiectul multor zvonuri deloc magulitoare, in preajma casatoriei, din iulie 2011.

La doi ani de atunci, Charlene vorbeste pentru prima data pentru presa si spune ca tot ce s-a scris au fost doar "minciuni si speculatii".

Nunta lui Albert si Charlene de Monaco a avut loc in 1 iulie 2011, iar ceremoniile fastuoase au fost umbrite de banuiala ca viitoarea printesa ar fi vrut sa fuga cu doar cateva ore inainte de nunta, banuieli sustinute de celebrele lacrimi ale miresei din timpul ceremoniei. De atunci, singurul care a vorbit in public a fost doar Albert, Charlene pastrand cu obstinatie tacerea.

  • Albert de Monaco si Charlene Wittstock – un cuplu unit de pasiunea pentru sport si umor

Charlene de Monaco s-a hotarat sa vorbeasca si sa restabileasca adevarul. Intr-un interviu pentru Times Weekend Magazine, inotatoarea sud-africana a incercat sa explice de ce au podidit-o lacrimile la biserica Sainte-Devote din Monaco. "Totul a fost atat de coplesitor, atat de emotionant incat am izbucnit in lacrimi. Si am inceput sa plang, fara sa ma mai pot controla. Si stiam ca toata lumea ma vede plangand!", a spus Charlene de Monaco.

Printesa povesteste ca nunta a fost minunata si ca are cele mai calde si frumoase amintiri. "Pentru mine singura dificultatea fost aceea de a face in ochii lumii ceea ce pentru mine era strict intim si avea o imensa valoare sentimentala. Cred ca de aici a venit reticenta mea", mai spune Charlene de Monaco.  

Cand ziarista a intrebat-o despre o eventuala sarcina, in preajma nasterii bebelusului regal britanic, Charlene a spus: "Nu exista nicio presiune. De-abia m-am casatorit. Acum ma obisnuiesc cu acest mediu deosebit si cu noile responsabilitati. Calatoresc mult si acest lucru imi ia timp. Va veni si timpul copiilor", a incheiat Charlene de Monaco.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus