Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Charlie Hunnam despre Fifty Shades of Grey

Charlie Hunnam despre Fifty Shades of Grey

Sunt încântat pentru că mi s-a încredinţat un personaj atât de puternic” a mărturisit Charlie Hunnam. După mai multe întâlniri cu regizorul filmului, Sam-Taylor Johnson – la cererea ei – , în care au discutat despre personaj şi viziunea regizorală, Charlie a început să lucreze şi cu Dakota.

Din momentul în care am intrat în cameră şi am început să citesc cu Dakota, mi-am dat seama imediat că vreau să o fac. Este o chimie tangibilă între noi doi. Am fost entuziasmat şi ne-am distrat împreună şi a fost ciudat şi convingător” a povestit Charlie despre relaţia cu viitoarea sa colegă de platou în ”Fifty Shades of Grey”.

Cât despre iubita sa, în ciuda cerinţelor rolului, acesta a fost încântată de oportunitatea pe care Charlie a primit-o. Hunnam a mărturisit că nu a luat singur hotărârea de a accepta rolul, ci împreună cu partenera sa de viaţă şi  că a primit toată susţinerea şi entuziasmul de care avea nevoie.

  • 5 seriale amuzante de vazut in cuplu

Este foarte dificil să fii cu un actor. Este nevoită să împartă părţi din mine pe care nu vrea neapărat să le împartă cu altcineva, aşadar prin natura acestui rol, va fi de 10 ori mai dificil. Aşadar a fost o decizie pe care am luat-o împreună. Dar iubeşte cărţile: le-a citit şi i-au plăcut şi s-a bucurat de potenţialul acestei oportunităţi pentru mine şi dacă ar fi să se schimbe ceva, doar ne-ar uni şi mai mult”, a spus vedeta.

Hunnam nu va avea probleme cu scenele erotice ale filmului, deoarece la începutul carierei sale de actor a interpretat un rol mult mai dificil, de homosexual şi a jucat scene deosebit de explicite… cu un bărbat. ”Dacă am putut să o fac la 18 ani cu un bărbat, cu siguranţă că o pot face şi la 33 de ani, cu o femeie.”

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus