Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Charlie Sheen – internat in spital in urma unei betii

Charlie Sheen – internat in spital in urma unei betii

Actorul Charlie Sheen a fost transportat la spital dupa ce a fost gasit beat si dezbracat intr-o camera de hotel. Publicatia New York Post scrie ca actorul din „Doi barbati si jumatate” statea la hotelul The Plaza din New York, unde se afla pentru a petrece timp impreuna cu cele doua fiice ale lui din casnicia cu actrita Denise Richards.

In seara de luni, dupa ce consumase alcool, Charlie Sheen a fost vazut urcand in camera lui cu o femeie necunoscuta (prostituata, se spune). Se pare ca actorul a descoperit ca i-au disparut portmoneul si telefonul mobil si s-a infuriat. Cand politia a fost chemata, in jurul orei doua dimineata, mobila din camera era rasturnata si un candelabru fusese spart. Daunele se ridica la 7.000 de dolari, sustine publicatia Life & Style.

Actorul american in varsta de 45 de ani a fost transportat la spital, insotit de fosta lui sotie, Denise Richards, care era cazata intr-o alta camera din acelasi hotel.

  • In decembrie 2009, Charlie Sheen a fost arestat in urma unei certe conjugale. Brooke Mueller, cea de-a treia lui sotie, a sunat la Urgente spunand ca actorul a incercat s-o omoare.
  • Conform topului TV Guide, Charlie Sheen este cel mai bine platit actor de televiziune, el incasand 1.250.000 de dolari pentru fiecare episod al serialului „Doi barbati si jumatate”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus