Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cheltuitorii Brad si Angelina

Cheltuitorii Brad si Angelina

Cu un salariu ce se incadreaza intre 12 si 20 de milioane de dolari pe film, fara a mai pune la socoteala si contractele de publicitate ale fiecaruia, Brad PITT si Angelina JOLIE dispun de suficiente mijloace pentru a trai pe picior mare. Si o fac!

Cand vine vorba despre proprietati, voiaje, educatia copiilor sau personalul care are grija ca totul sa mearga bine in gospodaria lor, cuplul „Brangelina” nu se da in laturi de la nimic.

EDUCATIA COPIILOR = 18.900 $/ an
„Tot ce-i mai bun pentru copiii mei!” este deviza dupa care se ghideaza fiecare mama. Acelasi lucru este valabil si pentru Angie, care-l duce pe Maddox, singurul dintre copiii ei ajuns la varsta scolarizarii, la cea mai buna institutie de invatamant din New York – Liceul Francez are cursuri bilingve si asigura copiilor inclusiv bilete la opera.

BONA = 425.000 $/ an
Doi, trei, apoi patru copii, toti intr-un timp record. Pentru a fi siguri ca vor avea parte si de timp liber, Brad si Angie nu se uita la bani. Ei au angajat cate o bona pentru fiecare micut.

Mai este si seful securitatii, care are grija sa angajeze cele mai bune garzi de corp, apoi personalul de curatenie pentru fiecare casa in parte, si iata cum ajungem la aproape o jumatate de milion de dolari pe an!


VOIAJE = 250.000 $/ an
Un sfert de milion de dolari pentru un zbor in jurul Europei poate parea exorbitant pentru multi dintre noi. Nu si pentru cuplul „Brangelina”, care nu se uita la bani cand vine vorba de intrajutorarea nevoiasilor si adoptia copiilor de pe diverse continente.

Si cei doi marinimosi nu ar putea face toate acestea mergand cu trenul, nu?

PROPRIETATI

  • Malibu = 8.410.000 $. Casa din Malibu, cumparata de cei doi in 2005, are o suprafata de 380 de metri patrati. Dar daca Brad, Angelina sau oricare dintre cei patru copii ai lor, se simte stingher in imensitatea aceea de casa, poate oricand sa se rasfete cu un meci de tenis, pe propriul teren.
  • Santa Barbara = 4.000.000 $. Cele 4,5 hectare de teren cu vedere la mare din Santa Barbara sunt locul ideal pentru a organiza o petrecere, cum ar fi aniversarea celor 6 ani ai lui Maddox.
  • Berlin = 2.500.000 $. Se zvonea, la un moment dat, ca cei doi se vor muta la Berlin. Brad a declarat ca amandoi se gandesc sa renunte la actorie si sa se mute acolo, pentru ca este liniste. Nu se mai stie daca si cand se va intampla acest lucru, dar deocamdata cei doi actori au cumparat un apartament in apropiere de Alexander-Platz.
  • Los Angeles = 2.500.000 $. Atat valoreaza imensa proprietate din Los Angeles unde familia Jolie-Pitt locuieste in prezent. Brad a avut grija sa construiasca aici un adevarat paradis, cumparand trei terenuri alaturate in cartierul Los Feliz, o zona extrem de luxoasa din Los Angeles.
Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus