Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cheryl Cole s-a imbolnavit de malarie

Cheryl Cole s-a imbolnavit de malarie

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

In urma cu trei saptamani, cand se afla intr-o calatorie in Tanzania, cantareata Cheryl Cole a contactat virusul care produce malaria, informeaza publicatia britanica The Guardian. Doctorii sunt de parere ca artista s-a imbolnavit de la intepatura unui tantar. Ea a lesinat in timpul sedintei foto pentru coperta ultimului ei album, care va fi lansat oficial in 10 iulie 2010.

La prima vedere, s-a crezut ca Cheryl Cole sufera de oboseala cronica, insa analizele facute la spitalul din Surrey au indicat ca a fost infestata cu virusul malariei. „Cheryl nu s-a simtit in apele ei de aproape o saptamana, de la revenirea ei in tara, pe 22 iunie. Era tot timpul obosita si lipsita de concentrare. In cele din urma, s-a dovedit ca acestea erau simptomele actiunii virusului”, a declarat un prieten de-al cantaretei, citat de cotidianul Daily Mail.

Artista in varsta de 27 de ani va ramane internata in spital mai multe zile, iar aceasta situatie pune la indoiala colaborarea ei la urmatoarea serie a show-ului TV The X Factor. Conform purtatorului de cuvant al cantaretei, medicii au sfatuit-o sa isi anuleze toate aranjamentele pe care le avea stabilite in viitorul apropiat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus