Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Chris Brown merge mai departe fara Rihanna

Chris Brown merge mai departe fara Rihanna

În cadrul unui interviu acordat unui post de radio australian, ”The Kyle and Jackie show”, Chris Brown a mărturisit că prioritar pentru el în acest moment este să dea tot ce este mai bun pe plan profesional. Cât despre relaţia cu Rihanna, se pare că cei doi sunt din nou într-un impas.

”Încerc să îmi petrec timpul în cel mai plăcut mod cu fanii şi cu gaşca” a mărturisit acesta. Ceea ce a adăugat însă nu a surprins pe multă lume. ”O să o fac solo. Adică la sfârşitul zilei ea îşi face treaba ei, este pe drum. Dar va fi întotdeauna dragoste. Sunt un om matur, trebuie să dau pe repede’nainte”

Ultima dată când Chris şi Rihanna au apărut în presă, a fost din cauza unei fotografii compromiţătoare în care  RiRi era cu un tânăr, Justin LaBoy. A urmat apoi un schimb de replici pe Twitter între Chris şi bărbatul cu care iubita sa ţi-a petrecut timpul. Cu toate astea, rapperul a declarat că o va iubi întotdeauna pe Rihanna.

”O să o iubesc întotdeauna pe acea persoană. Dar nu pot să mă concentrez să transform în soţie pe cineva atât de tânăr. Trebuie să fiu cel mai bun Chris Brown posibil”

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus