Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Christian Bale, noul Steve Jobs?

Christian Bale, noul Steve Jobs?

David Fincher este în negocieri cu cei de la Sony pentru a regiza următorul film biographic despre Steve Jobs iar una dintre condiţiile impuse de acesta este Christian Bale în rolul geniului de la Apple, conform celor de la TheWrap. Actorul nu şi-a exprimat părerea despre acest posibil rol, dar noi îl considerăm o alegere grozavă pentru a-l interpreta pe Steve Jobs.

  • Actori de nerecunoscut

Scenariul filmului biografic este semnat de Aaron Sorkin şi pare mai promiţător decât cel din 2013 care l-a avut în rol principal pe Ashton Kutcher. Actorul a fost nominalizat la Premiile Zmeura de Aur pentru interpretarea sa iar filmul a avut încasări de doar 36 milioane $.

Christian Bale a fost nominalizat la Premiile Oscar în 2014 pentru interpretarea sa în filmul „American Hustle”, trofeu pe careîl are însă în palmares datorită rolului din filmul „The Fighter”, pentru care a primit şi un Glob de Aur. Bale s-a consacrat în rolul Cavalerului Negru (Batman) şi a mai jucat în filme ca „American Pshyco” (2000), „The Machinist” (2002) şi „The Prestige” (2006).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus