Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cinci despartiri cu cantec

Cinci despartiri cu cantec

Pentru unii dintre noi, starurile din showbiz reprezinta modele de urmat pentru o viata perfecta, in care mierea si laptele sunt la ele acasa. Sa nu exageram totusi si sa acceptam ca ceea ce vedem pe sticla nu e intru totul adevarat.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Drept urmare, dupa perioade mai mici sau mai mari de timp in care ne obisnuiesc cu „fericirea” care le defineste relatiile de cuplu, brusc apare o despartire care ia prin surprindere publicul.

Ne-am propus sa aruncam un pic un ochi in trecut si sa selectam cateva despartiri celebre care au dezamagit intreaga lume si care ne dovedesc inca o data ca nu e totul perfect la Hollywood.

Despre relatia dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston nu putem spune decat ca la un moment dat pareau a fi un cuplu de basm. Totul a durat cinci ani insa, cand Brad a inceput filmarile cu o anume actrita, basmul s-a destramat lasand in urma un sentiment de dezamagire printre unii fani.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Doi actori de succes de la Hollywood, zece ani de relatie, multa fericire si doi copii adoptati – cam asa a aratat relatia dintre Tom Cruise si Nicole Kidman pana in 2001, cand cei doi au convenit sa mearga pe drumuri separate.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Cariera Sandrei Bullock a fost de curand incununata de succes, actrita fiind premiata cu mult ravnita statueta Oscar. Dupa un discurs lacrimogen in care a vorbit foarte frumos despre sotul ei, Jesse James, actrita ne surprinde cu vestea divortului. Pentru un moment am crezut ca ea a reusit sa-l „domesticeasca”, dar se pare ca Jesse isi baga in continuare nasul in lucruri necurate, drept pentru care Sandra a renuntat.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Dupa ce el s-a saturat sa traiasca in umbra celebrei sale sotii, Guy Ritchie si Madonna au hotarat sa puna punct celor sapte ani de mariaj. Chiar daca au pasit impreuna pe covorul rosu totul era foarte bine regizat pentru a ascunde neajunsurile relatiei in care cei doi se aflau. Cu toate ca pentru ei despartirea era necesara, publicul a fost afectat de aceasta.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Nu am putea trece cu vederea nici cei trei ani de relatie dintre Justin Timberlake si Britney Spears. A fost o relatie care a starnit multa admiratie printre tinerii fani ai celor doi cantareti, insa Justin a hotarat sa puna punct „adorabilei” relatii.

In concluzie „all good things come to an end”, vorba cantecului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus