Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cine este noul iubit al lui Katie Holmes?

Cine este noul iubit al lui Katie Holmes?

Bărbatul cu care se zvoneşte că s-ar fi cuplat Katie Holmes după divorţul de anul trecut de Tom Cruise este Jamie Foxx. Cei doi actori au fost văzuţi de mai multe ori împreună, atât la evenimente publice dar şi în alte impostaze compromiţătoare.

O sursă a declarat pentru Hello Magazine că fosta soţie a  lui Cruise şi unul dintre prietenii apropiaţi ai actorului, Jamie Foxx, şi-au petrecut mult timp în ultima vreme acasă la Katie Holmes. În plus, în această vară cei doi au fost foarte apropiaţi la o petrecere unde au dansat împreună şi au fost nedespărţiţi.

O altă sursă anonimă susţine că cei doi şi-au petrecut o noapte împreună luna trecută la hotelul Tump Soho. Limuzina care a venit să îl ia pe Jamie să îl ducă la studiourile de filmare a luat-o pe Katie în schimb pentru a o duce la apartamentul ei din Chelsea. Un angajat al hotelului a confirmat şi el că cei doi au împărţit aceeaşi cameră şi că actriţa a plecat apoi cu limuzina lui Jamie.

Foxx este cunoscut pentru discreţia sa în relaţiile amoroase, aşadar nu vom avea o confirmare oficială a relaţiei lor prea curând. ”Cu oricine te-ai întâlni, nu spune nimănui” a declarat Jamie într-o emisiune a lui Oprah.

Ce părere ai despre relaţia dintre Katie Holmes şi Jamie Foxx?
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus