Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cine i-a frant inima lui Kylie Minogue

Cine i-a frant inima lui Kylie Minogue

Încă o despărţire cauzată de programul încărcat din lumea showbiz-ului. Kylie Minogue şi iubitul ei, modelul Andres Velencoso, au pus punct relaţiei în mod oficial. Reprezentantul artistei, cel care a confirmat vestea pentru presă, a mai adăugat şi că cei doi au rămas în relaţii amicale şi că despărţirea nu a fost cauzată de intervenţia altei persoane.

Kylie Minogue este extrem de ocupată cu noua sa ocupaţie, cea de membru al juriului în show-ul tv britanic The Voice, înregistrează cel de-al 12-lea album din carieră şi pune la punct detaliile pentru turneul de anul viitor. În acest timp modelul spaniol este ocupat să îşi croiască drum în lumea filmului. Andres vrea să devină actor, fapt care l-a ţinut departe de migniona cântăreaţă.

Probabil că nu este dificil să remarcăm asemănarea dintre Andres şi fostul iubit al lui Kylie Minogue, Olivier Martinez, care este în prezent soţul lui Halle Berry şi mândrul tătic al unui băieţel. Cântăreaţa a mai fost în trecut cu Lenny Kravitz şi Jason Donovan, însă nu a ajuns cu niciunul în faţa altarului.

Surse apropiate lui Kylie au declarat că artista are inima frântă din cauza despărţirii de Andres, dar aceasta este o consecinţă pe care şi-a asumat-o în momentul în care şi-a făcut un program atât de încărcat.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus