Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cine ii ia locul lui Shia LaBeouf in Transformers 4

Cine ii ia locul lui Shia LaBeouf in Transformers 4

Daca ti-a placut seria Transformers atunci esti curioasa, cu siguranta, sa afli cine va fi noul protagonist al peliculei. Ei bine, este vorba despre un irlandez, pe nume Jack Reynor, un tanar modest, dar foarte talentat, spune regizorul Michael Bay.

  • Citeste si: Shia LaBeouf: "Dustin Hoffman este idolul meu"

„Am angajat un actor foarte bun pentru filmul „Transformers 4” care va face echipa buna cu Mark Wahlberg”, a scris regizorul Michael Bay.

„Este vorba despre Jack Reynor, un pusti de 22 de ani de nationalitate irlandeza care a venit aici, in America cu doar 30 de dolari in buzunar.

Cred ca este foarte curajos. Serios acum, cine mai face asta in zilele noastre? Oricum, l-am vazut intr-un film irlandez „What Richard did” si mi-a placut foarte mult cum joaca”, a adaugat regizorul pe site-ul sau.

  • Citeste si: Transformers 3

Tot acesta a mai spus ca pelicula Transformers 4 (care se va lansa in 2014) nu este un “reboot”, asa cum se vehicula pe internet. „Povestea din film are loc la exact patru ani de la razboiul din Chicago”, a transmis Bay.

„In film se face o tranzitie naturala si de aceea va avea o noua distributie. Pelicula va fi diferita de ultimele trei. Incepem o noua trilogie”, mai explica Bay pe site-ul sau.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus