Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ciudatenii din budoarele vedetelor

Ciudatenii din budoarele vedetelor

 Toate avem tabieturi, mai mult sau mai puţin demne de expus în public, chiar şi la nivel declarativ. Avantajul, în cazul nostru, este că nu stă nimeni la pândă ca să ni le descopere şi să le folosească împotriva noastră.

Că nu i-ar păsa nimănui dacă, în intimitatea casei noastre, ne scobim în nas ori folosim cremă de hemoroizi ca să ne dăm pe coşuri. În schimb, ne-ar pasiona teribil dacă Lady Gaga, de exemplu, ar face asta. Aşa că a devenit una din cele mai crunte răzbunări ca foşti angajaţi ai vedetelor sau foşti prieteni de budoar şi pahar să dea în vileag obiceiurile ciudate ale celebrităţilor. Atât de cruntă, încât, în contraatac, vedetele îşi pun viaţa personală pe tavă din proprie iniţiativă, că le foloseşte mai mult să genereze ele însele publicitate îndoielnică decât să se trezească în mijlocul unei ambuscade de PR negativ. Oricum ar fi ajuns la lumină însă, majoritatea sunt savuroase. Iar ordinea este aleatorie, poţi să le savurezi cum vrei:

Olivia Munn îşi smulge genele

Ai văzut-o la cinema în Mike meseriaşu’, e frumoasă de pică şi pare destul de normală, nu-i aşa? Ei bine, Olivia a declarat că suferă de o tulburare de comportament care-o obligă să poarte mereu gene false, pentru că îşi smulge în mod compulsiv adevăratele ei gene. Obiceiul se numeşte „tricotilomanie“ şi nu e dureros deloc, ci doar enervant. 

Johnny Depp, pasionat de păpuşi Barbie 

De fapt, le colecţionează, astfel încât deţine zeci de ediţii limitate ale celebrei jucării, inclusiv reprezentări ale lui Beyoncé, ale distribuţiei din Liceul muzical (High School Musical), ale membrilor trupei New Kids on the Block şi Elvis Presley. El spune că le foloseşte în jocul alături de copiii săi, Lily Rose şi Jack, dar, de asemenea, a declarat că fiicei sale nu-i place asta tot timpul şi-l roagă să nu mai interpreteze personaje pe diverse voci, ci să-şi folosească propria voce. 

Mariah Carey face saună în somn

Pentru renumita cântăreaţă, un somn sănătos nu înseamnă 7-8 ore pe noapte, cum recomandă specialiştii, ci 15! Mai mult, ea a declarat că are 20 de umidificatoare în dormitor ca să-i creeze un efect de saună şi să-i protejeze vocea divină. 

Tom Cruise sforăie pe rupte

Iar ca fosta soţie, Katie Holmes, să-şi doarmă nopţile liniştită, Tom se „desfăşura“ în voie într-o altă cameră, izolată fonic, despre care un apropiat al cuplului a povestit presei. De fapt, nici nu-i de mirare că relaţia lor s-a dus de râpă, având în vedere un alt obicei dizgraţios al actorului: foloseşte o mască de faţă cu găinaţ de privighe-toare care se pare că face toţi banii, de vreme ce actorul arată veşnic neschim-bat, în ciuda celor 50 de ani ai săi.

Lady Gaga nu doarme singură 

Drept care îşi forţa asistenta, când erau în turneu, să împartă acelaşi pat cu ea. Jennifer O’Neill o şi dă în judecată pe cântăreaţă pentru aceste ore suplimentare neplătite. Unde mai pui că Gaga e înfricoşată de fantome şi-o punea pe sărmana femeie să verifice baia şi să se uite sub pat înainte să-şi facă intrarea în cameră.

Simon Cowell iubeşte natura. Fizic

Artistul britanic, jurat la X Factor (UK) şi American Idol (SUA), a declarat că în fiecare zi trebuie să se caţăre într-un copac, ca un fel de ritual. Şi în fiecare săptămână îşi bagă în venă un cocteil cu vitamina B12, magneziu şi vitamina C, obicei deprins  de la Danii Minogue.

Gwyneth Paltrow face baie cu copiii 

Asta a declarat actriţa într-un interviu pentru Harper’s Bazaar (ediţia americană). Iar micuţa Apple (8 ani) şi mai-micul Moses (6 ani) nu au nimic împotrivă. Cada imensă (şi extrem de scumpă) îi încape lejer pe toţi trei. 

Eminem stă cu folie pe geamuri

Nu, nu e vorba de geamurile de la maşină şi folia lor întunecată pentru intimitatea artistului, ci de folia de aluminiu de pe geamurile dormitorului, pentru că marele rapper are probleme cu somnul. Un apropiat al său a deconspirat acest obicei secret pentru un ziar britanic, menţionând că numeroasele călătorii în regiuni cu diverse fusuri orare l-au adus pe Eminem în această situaţie.

Megan Fox ascultă numai Britney Spears în avion 

Şi asta, pentru că are o frică incontrolabilă de acest mijloc de transport. „Ştiu sigur că nu e destinul meu să mor ascultând un album de Britney Spears, aşa că întotdeauna îmi pun asta la căşti când zbor cu avionul; aşa ştiu că nu ne vom prăbuşi“, a declarat actriţa din Transformers. Oare ce-o crede Britney despre asta?

 

Comments

comments

Leave a Reply