Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ciudateniile vedetelor

Ciudateniile vedetelor

Iată cateva din ciudateniile vedetelor atunci când călătoresc….adică mai mereu. Justificarea lor este ca aşa îşi crează un spaţiu familiar, care să pară mai aproape de acasă, ori pur şi simplu sunt pretenţioşi.

→ Modelul Naomi Campbell îi cerea asistentei sale să îi pună în apartamentele de hotel câte 25 de lumânări parfumate cu aromă de crin: 10 în dormitor, 10 în livingroom şi 5 în baie.

→Excentrica Lady Gaga are nevoie de un asistent permanent, de aceea de multe ori asistenta ei era obligată să împartă patul cu vedeta, căreia nu îi place să doarmă singură. După ce că avea toată ziua de alergat pentru Gaga, noatea trebuia să îi fie în continuare alături.

→Beyonce vrea să aibă cabina de la concerte decorată în alb, cu mobilă albă şi covoare albe. Artista cere, de asemenea, ca mâncarea să îi fie servită pe şerveţele albe.

→De cealaltă parte, Rihanna vrea draperii negre, lumina scăzută, pentru o atmosferă de relaxare, un covor moale cu imprimeu exotic, lumânări parfumate şi lalele albe.

→Sir Paul McCartney este un mare iubitor de animale, aşadar interzice în locurile în care stă obiectele din piele, blană sau cu imprimeu de animal şi refuza mâncarea care conţine carne.

→Eminem nu este prea pretenţios atunci când este în turneu, acesta vrea doar să aibă acces la o sală de fitness şi un CD Player pentru propriile lui compilaţii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus