Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Colin Farrell s-a despartit de iubita

Colin Farrell s-a despartit de iubita

Conform unui articol publicat in revista americana Star, actorul Colin Farrell s-ar fi despartit de Alicja Bachleda-Curus, cu care are o relatie din 2008 si un fiu, Henry, in varsta de un an. Sursa citata sustine ca despartirea ar fi fost cauzata de faptul ca actorul si-a dat seama ca relatia nu mai merge, iar Alicja s-a convins ca Farrell n-o sa ia niciodata de nevasta: „Si-a dat seama ca nu o sa se casatoreasca niciodata cu ea. Tine la ea si la copil, dar vrea sa fie un spirit liber”.

Nici unul dintre actori nu a confirmat sau infirmat stirea. Dar, data fiind reputatia de Don Juan a lui Colin, n-ar fi mare surpriza daca despartirea se dovedeste a fi adevarata. Actorul irlandez, acum in varsta de 34 de ani, a avut o casnicie de numai cinci luni cu actrita engleza Amelia Warner, are un fiu bolnav de Sindromul Angelman cu modelul american Kim Bordenave si unul in varsta de un an cu Alicja Bachleda-Curus.

Pe lista lui de cuceriri – unele confirmate, altele nu – se regasesc nume celebre precum Angelina Jolie, Salma Hayek, Rosario Dawson, Britney Spears, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Carmen Electra, Lake Bell si Elle Macpherson.

De asemenea, Colin Farrell a stat doua luni intr-o clinica de reabilitare, deoarece devenise dependent de tranchilizante din cauza unei accidentari la spate, si a fost implicat intr-un scandal sexual, in 2006. Atunci, actorul a dat-o in judecata pe fosta lui iubita, modelul Playboy Nicole Narain, acuzand-o ca a facut publica o caseta cu ei doi facand sex.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus