Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Copii de vedetă pe urmele părinților

Copii de vedetă pe urmele părinților

Dakota Johnson, fiica lui Don Johnson împreună cu mama sa, melanie Melanie Griffith și cu Antonio Banderas

Îndeobşte, când în familie sunt mai multe generaţii de pictori, avocaţi, artişti, medici, copiii, în mod natural, aleg acelaşi drum, poate cu mici variaţiuni. Nu fac excepție nici unii copii de vedetă, care, deși uneori nu-și întrec părinții în celebritate, aleg același drum al prestării de servicii artistice pentru… marele public!

Dakota Johnson

Fiica lui Don Johnson rămâne dedicată cinematografiei, chiar dacă a cochetat cu modellingul. Nici nu e de mirare, mai ales că nu numai părinţii, Don Johnson şi Melanie Griffith, sunt actori, ci şi bunica, Tippie Hedren („Păsările“ lui Hitchcock).

Lourdes

Madonna și Lourdes
Madonna și fiica sa, Lourdes (Thinkstock by Getty Images)

Fiica Madonnei a declarat de mai multă vreme că nu vrea să fie ca mama. Şi n-a fost, dar tot în lumina reflectoarelor a ajuns până la urmă. Lourdes este bloggeriţă de modă și chiar a lansat o linie de haine pentru copii.

Lily Collins

Lily Collins
Thinkstock by Getty Images

Fiica Lui Phill Collins şi-a început cariera în showbiz la doi ani: a jucat în seria TV Growing Pains. Cu vremea însă, şi-a dorit altceva decât profesia tatălui, aşa că Lily, pe lângă model, prezentatoare TV şi actriţă, este o apreciată jurnalistă.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.35/2014
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Sursa foto: Thinkstock by Getty Images

Comments

comments

Lasă un răspuns