Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Copiii lui P.Diddy, acoperiti de cocaina?

Copiii lui P.Diddy, acoperiti de cocaina?

Dawn Drago pretinde că ar fi lucrat pentru Kim ca bonă a copiilor din 2011 până în 2012, timp în care a observat multe greşeli în comportamentul mamei faţă de cele două fetiţe. Aceasta nu o acuză doar de consum de marijuana, ci pretinde că ar fi găsit în casă şi cocaină.

Într-o zi când le ducea pe fete la şcoală, Dawn pretinde că a observat pe hainele lor ”o substanţă albă, pudrată.” Fetele găsiseră într-un buzunar de la scunul din maşină o pungă ce conţinea acel praf alb, împreună cu alte pastile. Când bona a confruntat-o pe mamă în legătură cu conţinutul pungii, aceasta a spus că erau doar medicamente.

O altă acuzaţie la adresa lui Kim Porter din partea fostei bone este comportamentul violent fizic şi verbal pe care l-a îndurat femeia înainte de a fi concediată. Motivul concedierii, pretinde Dawn, a fost faptul s-a plâns lui Kim că mirosul de marijuana din casă era insuportabil.

P. Diddy, pe numele lui adevărat Sean Combs, este cel mai bogat rapper din lume, conform unui top realizat de revista americană Forbes, cu o avere netă estimată la 580 milioane dolari.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus