Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cosmina Pasarin: "Nu am consumat droguri!"

Cosmina Pasarin: "Nu am consumat droguri!"

Acum doua saptamani, la plecarea dintr-un club de noapte de pe litoral, Cosmina Pasarin a fost oprita de catre politisti si invitata la sectie, impreuna cu amicii ei. Gasca cu pricina era banuita de oamenii legii ca ar fi consumat stupefiante si ca le-ar si detine asupra lor. Dupa ce i s-au pus cateva intrebari si s-a constatat ca nu a luat si nici nu are, in poseta sau buzunare droguri, vedeta Kanal D a fost eliberata.

Faptul ca nu a protestat pentru ca a fost chemata la politie degeaba, ca a tacut malc, fara sa povesteasca despre acest incident, a starnit suspiciuni. Alta vedeta, daca ar fi fost pusa in situatia de a fi ridicata de politie din fata unui club, s-ar fi rafuit serios cu organele legii si, mai mult ca sigur, ar fi facut public acest eveniment neplacut tocmai pentru a nu da nastere unor speculatii.

Cosmina Pasarin spune ca nu a luat atitudine pentru ca nu i s-a parut important. Abia dupa ce un cotidian de mare tiraj a scris ca ar fi fost prinsa drogata si anchetata de politie, s-a decis sa isi ia un avocat si sa puna ordine in aceasta poveste. Ea neaga ca i-ar fi fost facute teste la Spitalul Judetean din Constanta.

„Nici macar nu stiu unde e acest spital. Cat despre faptul ca mi s-ar fi prelevat probe de urina acolo, nici vorba. Nu mi s-a efectuat niciun fel de test. Am dat doar o declaratie la politie, pentru ca am fost de fata la investigatii asupra grupului, in prezenta avocatului meu. A fost doar o verificare de rutina in care s-a concluzionat ca nu am consumat, posedat sau traficat substante interzise. Nu am simtit nevoia sa fac public incidentul, tocmai pentru ca nu sunt vinovata si nu am de ce sa ma disculp.”

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Cosmina se pare ca a fost, totusi, usor panicata de faptul ca e ridicata de politie asa ca, desi aflata pe litoral, a gasit in miez de noapte un avocat care sa vina sa o reprezinte – Mihai Valeriu Adrian.

Suspiciunile ca bruneta ar fi consumatoare de droguri planeaza asupra ei inca din perioada relatiei cu George Vintila. Si au tot continuat de atunci. Mai mult, cand Cosmina si-a facut publica relatia cu DJ Pagal (foto) multi au crezut ca tocmai faptul ca impartasesc aceleasi vicii i-a apropiat.

Cei doi insa neaga vehement acest lucru: „Initial, vroiam sa reactionam pentru a ne apara intr-un fel imaginea, dar ne-am dat seama ca, in cazul in care am castiga un proces, opinia publica a fost deja influentata de ce a citit. Asa ca, mare lucru nu am obtine. Pana la urma, asta e viata! Meseriile noastre implica si materiale de acest gen, asa ca, tot ce ne ramane de facut e sa mergem mai departe. Cine ne cunoaste, stie exact cine si cum suntem.”

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus