Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Courtney Love nu-l vrea pe Robert Pattinson in rolul lui Cobain

Courtney Love nu-l vrea pe Robert Pattinson in rolul lui Cobain

Intr-un interviu acordat agentiei de presa The Canadian Press, Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain, a negat zvonurile cum ca l-ar fi ales personal pe Robert Pattinson sa joace rolul sotului ei intr-un viitor film biografic. „Este asa de prostesc! Cine l-ar alege pe el? Asta e total gresit, fara suparare!”, a declarat cantareata.

Problema ei cu Robert Pattinson este ca acesta atrage un public mult prea tanar. Courtney Love spune ca a urmarit seria „Twilight”, in care Robert Pattinson joaca rolul unui vampir indragostit, si ca adolescenta din ea rezoneaza cu povestea, dar de aici pana la a-l alege sa il interpreteze pe Kurt Cobain este cale lunga.

Dupa aparitia filmului „Twilight”, solista trupei Hole il placea atat de mult pe Robert Pattinson, incat a spus ca isi doreste ca el sa fie primul iubit al fiicei sale, Frances Bean, acum in varsta de 17 ani. Se poate ca aceasta declaratie a dat nastere zvonurilor ca vampirul din „Twilight” il va interpreta pe Cobain.

Courtney Love a mai declarat ca probabil nu va urmari niciodata intregul film despre fostul ei sot, deoarece ar fi prea dureros, dar vrea sa isi dea acceptul in legatura cu actorii si cu scenariul. Ryan Gossling sau James McAvoy sunt preferatii ei pentru rolul lui Cobain, iar producatoarul filmului va fi prietena ei, Trudi Styler, sotia lui Sting.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus