Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Courtney Love revine la muzica

Courtney Love revine la muzica

video_youtube

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Courtney Love, solista trupei Hole si fosta sotie a regretatului Kurt Cobain, lanseaza un nou album, „Nobody’s Daughter”. Primul single se numeste „Skinny Little Bitch” si a fost ascultat in premiera la inceputul lunii martie. Courtney a compus albumul impreuna cu Linda Perry si a colaborat cu producatori de renume, Michael Beinhorn sau Billy Corgan, solistul trupei The Smashing Pumpkins.

Desi au existat cateva neintelegeri intre Courtney si Billy Corgan, cei doi s-au impacat in cele din urma si au reusit sa duca la final munca inceputa impreuna. Cantareata si-a cerut scuze fata de el printr-o scrisoare pe care a facut-o publica.

Courtney Love nu reuseste sa fie un model nici macar pentru fiica ei de 17 ani, Francis Bean, rezultata din casatoria cu liderul trupei Nirvana, Kurt Cobain. Francis locuieste de un an cu bunica sa din partea tatalui, Wendy O’Connor, si cu sora acestuia, Kimberly Dawn Cobain.

Impotriva lui Courtney Love a fost emis un ordin de restrictie care o impiedica sa stea cu fiica sa, din cauza abuzurilor de droguri, medicamente si alcool din trecutul vedetei rock. In ciuda tuturor neglijentelor si nebuniilor pe care le face, vaduva lui Kurt isi doreste sa fie din nou alaturi de fiica ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus