Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cristina Rus – nunta traditionala cu 350 de invitati

Cristina Rus – nunta traditionala cu 350 de invitati

Pe 31 mai 2009, Cristina Rus va deveni doamna Balteanu. Pregatirile de nunta sunt gata, singurul lucru pe care nu l-a stabilit inca este destinatia pentru luna de miere. Initial, Cristina isi planificase nunta chiar de ziua ei, pe 20 iunie. Dar pentru ca atunci e postul Sf. Petru si Pavel, a amanat data evenimentului.

„Pregatirile le-am inceput in urma cu o luna. Intai, mi-am facut rochia de mireasa, apoi pe cea de cununie. In paralel, cautam locatii si am ajuns la concluzia ca cea mai buna este hotelul Radisson SAS. Este un mediu special. Ne reprezinta. Locul este foarte elegant si simplu”, povesteste Cristina. Printre optiunile pe care le avea in privinta locatiei, s-a aflat si domeniul de la Stirbei, unde au facut nunta Cristi Chivu sau Cristina Spatar, insa este destul de departe Bucuresti. „Avand in vedere ca multi dintre invitati lucreaza a doua zi, am hotarat ca cel mai bine este in oras, in centru”.

Cristina Rus infirma zvonul cum ca o sa poarte doua rochii de mireasa: „Pentru mine este cea mai frumoasa rochie de mireasa din lume!”. In ceea ce-l priveste pe mire, nu a vrut sa-si ia costumul de ginere din strainatate, ci si l-a cumparat deja dintr-un magazin din Bucuresti. „Vom avea o nunta traditionala, la care speram sa fie prezenti 350 de invitati. Inca nu ne-am centralizat cheltuielile, dar cred ca sunt in limite normale”, a declarat Cristina Rus.

Imediat dupa nunta, proaspat casatoritii vor pleca in luna de miere, unde spun ca vor sa aiba parte de cateva zile de liniste. Mai mult, cantareata a marturisit de curand ca are de gand sa conceapa primul copil chiar cu acest prilej.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus