Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cristina și Denis Ștefan: Ne înțelegem din priviri

Cristina și Denis Ștefan: Ne înțelegem din priviri

Ea dansează la Cronica Cârcotașilor de la Prima TV, iar el, un actor charismatic și talentat, se implică în proiecte TV și se ocupă de cai, marea lui pasiune. Ei sunt Denis și Cristina.

Viața lor stă sub lupa curio-șilor și a tabloidelor. Nu e ușor să fii vedetă și să știi să-ți aperi intimitatea. Sunt frumoși, cunoscuți și au fost nevoiți să depășească obstacolele de la începutul relației lor. El a mai fost căsătorit, ea este foarte tânără. Totuși, își construiesc relația în continuare. S-au căsătorit, au un copil și își văd de treaba lor. Denis și Cristina nu se expun și se bucură de familie ca doi oameni obișnuiți.

Denis, ai avut emoţii când ai cerut-o în căsătorie pe Cristina? Iar tu, Cristina, la numai 22 de ani, cum ai știut că el e alesul?

Denis: Au fost emoţiile obişnuite unei astfel de situaţii. În momentul în care te hotărăşti să faci un asemenea pas, n-ai cum să nu fii emoţionat, chiar dacă simţi că răspunsul este pozitiv. Sunt foarte bucuros că eu şi Cristina am putut face acest pas.

Cristina: N-a fost nimic plănuit, asemenea lucruri nu se programează. Le-am lăsat să meargă de la sine şi, după cum se vede, n-am greşit deloc!

Denis, statutul de familist te ajută în carieră? Cristina, cum ai caracteriza statutul de femeie căsătorită?

Denis: Atunci când eşti liniştit, sentimental vorbind, și fericit să-ţi petreci timpul cu cei dragi, lucrezi mult mai bine. Faptul că eu şi Cristina suntem o familie şi avem o fetiţă superbă, Delia, îmi dă putere şi motive în plus să
realizez ce-mi propun în carieră.

Cristina: O femeie căsătorită este fericită. Evident, nimeni nu ştie ce se va întâmpla în viitor, dar, dacă lucrurile merg de la sine, cum spuneam mai devreme, nu are ce să se întâmple rău.

Cine este bebeluşa familiei acum?

Denis: Evident că Delia, fetiţa noastră în vârstă de aproape doi anişori! Eu şi Cristina suntem nişte bebeluşi mai mari.

În  diverse contexte sociale, aveţi un cod de comunicare numai al vostru?

Denis: Suntem de trei ani împreună, am ajuns să ne cunoaştem foarte bine ca să fim în stare să luăm o decizie atunci când nu putem să comunicăm verbal.

Cristina: Da, avem un cod. Ne înţelegem din priviri, fără mimică sau gesturi.

Cine pregăteşte micul dejun?

Denis: De obicei, programul nu-mi permite să mănânc micul dejun ori să-l pregătesc. Mă bucur că-l prepară Cristina, iar eu îl fac în weekenduri. E drept, nici asta nu este o regulă, pentru că am deplasări chiar şi
la sfârşit de săptămână.

Ea e jumătatea ta sau partenera de viaţă?

Eu cred cu tărie în faptul că partenera de viaţă trebuie să te completeze – să fie jumătatea ta, iar tu să fii jumătatea ei, completând-o.

Cristina, faci faţă statutului de mamă și soţie care are un job în televiziune?

Daaa, cu brio! Îmi plac activităţile acestea, mă ţin ocupată şi acasă, şi la serviciu. Sunt o persoană activă, astfel de acţiuni nu mă obosesc, dimpotrivă.

Când aveţi vreme să schimbaţi gânduri, idei despre probleme sau proiecte?

Denis: În general, atunci când Delia doarme sau e la grădiniţă. În restul timpului, trebuie să fim atenţi la ea pentru că este un copil foarte activ, cu idei năstruşnice.

Simţiți când ceva este în neregulă cu celălalt? Cum îl sprijiniți?

Denis: Este imposibil să nu simt când Cristina are probleme şi încerc pe cât posibil să-i ofer o soluţie când o cere. De asemenea, îi respect orice hotărâre pe care doreşte să o ia.

Cristina: Simt când are probleme, când încearcă să mă ţină departe de ele pentru a mă proteja şi fac tot posibilul să-l încurajez şi să-l motivez.

Ce înseamnă pentru voi a comunica în cuplu? Tăcerea are vreo valoare?

Denis: Este foarte important ca oamenii să-şi vorbească despre bucurii, necazuri, sentimente. Doar aşa acest transfer emoţional se transformă în comunicare.

Cristina: Tăcerea nu are nicio valoare! Comunicarea este foarte importantă în căsnicia noastră.

Vă ajutaţi în alegerea hainelor?

Denis: Cristina îşi alege singură hainele. Are propriul stil vestimentar, nu are nevoie de sugestiile mele, dimpotrivă, eu apelez la ea când trebuie să-mi aleg hainele.

Cristina: Chiar el îmi cere acest lucru pentru că are încredere în mine şi nu-i place să petreacă mult timp la cumpărături.

Cum faceți faţă avansurilor fanilor?

Denis: Eu sunt obişnuit cu asemenea abordări, niciodată însă n-am avut probleme, nu s-au întrecut limitele politeţii. Tocmai de aceea n-am fost nevoit să acţionez în vreun fel care nu mi-ar fi făcut plăcere.

Cristina: Mă îmbrac şi mă comport absolut normal ca să nu atrag atenţia şi să nu las loc avansurilor. Dacă
totuşi se întâmplă, fac tot posibilul să le opresc cât mai repede.

Ca o căsnicie să meargă, ai nevoie de educaţie în acest sens, de modele sau totul vine firesc?

Denis: Experienţa avută în copilărie, cu propriii părinţi, este foarte importantă. La fel de important este ca, atunci când îţi doreşti pe cineva alături, să oferi iubire, respect şi mai ales încredere. Cei care formează un cuplu trebuie să se susţină reciproc.

Cristina: Eu provin dintr-o familie destrămată şi mi-am dorit să am una unită. Denis este omul perfect pentru o astfel de familie.

Îi influenţezi gusturile şi alegerile Cristinei în vreun fel?

Denis: Glumind puţin, spun că nu încerc să influenţez nici măcar alegerile Deliei! Cristina mi-a dovedit că este matură, alege ce i se potriveşte mai bine şi ştie să ia deciziile corecte. Eu îi împărtăşesc experienţa mea pentru că ea mi-o cere, dar alegerea o face întotdeauna în cunoştinţă de cauză.

Denis, îţi place dansul? Dar ție, Cristina, îți plac caii?

Denis: Îmi place s-o privesc pe Cristina dansând. Ah, şi pe Delia, pentru că a început să dea de înţeles că are aceleaşi aptitudini precum mama ei.

Cristina: Sigur că da! Părinţii mei se ocupau de dresaj când eram mică, am crescut în apropierea cailor.

Un copil completează cuplul. Eşti alintatul fetelor sau le alinţi tu?

Denis: Eu îmi alint fetele, dar şi ele mă alintă pe mine. Delia, de exemplu, ne pune pe mine şi pe Cristina să ne pupăm în faţa ei şi s-o pupăm şi pe ea. Este un gen de alint, e bine când copilul vede şi simte că ne iubim.

Cristina: Delia are cea mai mare felie din timpul meu, 80%. Denis înţelege situaţia pentru că ne iubeşte pe amândouă la fel de mult. Avem şi timpul nostru, sigur că da! Pentru noi, e mai importantă calitatea timpului petrecut împreună decât cantitatea.

Când lipsești o perioadă mai lungă de acasă, fiind la filmări, vii cu daruri pentru fete?

Denis: Întotdeauna! Îmi face mare plăcere să mă întorc din străinătate cu cadouri, în special cu ceva specific locului. Încerc să nu greşesc numărul pe care soţia mea îl are la pantofi. Glumesc, chiar ştiu cât poartă.

Fiecare are timp pentru sine?

Denis: Timpul meu personal este alocat joburilor pe care le am şi familiei. Nu simt nevoia să stau ori să fac ceva singur, vreau să-mi fie alături soţia şi fetiţa.

Cristina: Mă relaxez. Încerc să nu-mi aglomerez timpul cu chestiuni inutile.

Nimicuri importante

Denis: Din când în când, îmi place să savurez un trabuc şi un pahar de coniac sau vin. Nu le includ la categoria vicii, pentru că se întâmplă rar. Suficient de rar ca să mă bucur de ele.

Cristina: Îmi place ca, timp de o oră pe zi, să mă uit la un serial care mă prinde.

Cine dăruiește şi cine primeşte?

Denis: Amândoi dăruim şi primim în egală măsură. Cel mai important este să dăruieşti când simţi. Doar aşa primeşti cu bucurie.

Cristina: Sunt o persoană care le face cadouri celor dragi atunci când poate. Îmi place să primesc, iar Denis ştie şi este atent. Mi-aduce flori o dată la două zile.

Cine-i șeful?

Denis: În acest moment, Delia. Ea este şef, despot, dictator! Eu şi Cristina încercăm să democratizăm situaţia.

Cristina: În familia noastră, nu există un şef, ci un cap de familie. Acesta este, evident, Denis şi se descurcă excelent.

Îi cumpăr bijuterii doar când…

Nu am obiceiul de a-i cumpăra bijuterii Cristinei. Bijuteriile trebuie să fie puţine şi încărcate de sens: altfel, devin simple gablonzuri.

Bijuteriile primite în dar de la el…

Inelul de logodnă este cel mai important pentru mine. Nu sunt o persoană înnebunită după bijuterii, dar acel inel reprezintă foarte mult pentru mine.

Dacă nu o întâlneam pe Cristina…

Nu aş fi avut atâtea bucurii în viaţă şi nu aş fi putut să mă bucur de rodul iubirii noastre, micuţa Delia Maria!

Dacă nu-l întâlneam pe Denis…

Fericirea mea într-o viaţă de familie ar fi venit mult mai târziu.

Citește și:

Liviu și Adriana Iurea: Doi români la Moscova

Mădălina și Cosmin Cernat: O gașcă mare și vesel

Adriana și Ernest Takacs: Dragoste necondiționată

Articol preluat din ediția de decembrie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Ivana Iancu

Foto: PR Prima TV

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus