Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cristina Spatar: "Avem nevoie de o lege a intimitatii!"

Cristina Spatar: "Avem nevoie de o lege a intimitatii!"

De-a lungul timpului, imaginea Cristinei Spatar a fost deseori terfelita din cauza diverselor materiale denigratoare care faceau parte din intimitatea ei si au fost oferite pe tava presei. Recent, un cotidian central a publicat inca un articol din categoria celor cu samanta de scandal, in care tot poporul putea citi una dintre cele mai acide conversatii dintre cantareata si fostul ei logodnic, italianul Mirco Maschio.

Atat Cristina, cat si Alin Ionescu, sotul ei, nu au avut nicio reactie la adresa publicatiei cu pricina, ci au vrut sa gaseasca sursa de la care a provenit acea conversatie privata. „A fost ultima noastra cearta, cea mai urata. El ma acuza, iar eu, ranita fiind, am ripostat ca sa-l ranesc la randul meu. Nu cred ca exista cineva pe lumea asta care, atunci cand se cearta, foloseste un limbaj academic”, a declarat Cristina pentru a justifica limbajul trivial pe care l-a folosit.

Primul lucru pe care l-a facut atunci cand a citit articolul a fost sa-i telefoneze lui Mirco pentru a-l intreba de ce a facut posibila aparitia acelui material. Varianta pe care o sustine italianul, cum ca tot ce a aparut in presa a fost furat din telefonul lui personal, este destul de plauzibila. Un om preocupat de imaginea lui, asa cum e Mirco, nu poate sa fie de acord cu publicarea unor dialoguri din care reiese ca el este un impotent si ca si-a neglijat logodnica dormind cu spatele la ea.

Sotul Cristinei Spatar, Alin Ionescu, a reusit sa descopere mai multe: cea care a pus mana pe „conversatia spumoasa” este Anca Bianca Dragusanu, de profesie manechin, despre care Alin spune ca au avut o relatie scurta acum sase ani. Se spune ca ea ar fi fost, ulterior, atat iubita lui Mirco, cat si a lui Alex Adamescu, tot un ex-iubit al Cristinei. Acesta este si motivul pentru care cantareata crede ca gestul Biancai de a da inregistrarea fara a cere vreo recompensa nu se poate explica decat prin faptul ca manechinul o invidiaza, facand aproape o obsesie pentru persoana ei.

In urma acestui scandal, Cristina Spatar este hotarata sa lupte pentru o „lege a intimitatii”: „Am ajuns la concluzia ca ziarul care a publicat stenogramele nu a fost decat o unealta in mana celor care vor sa-mi faca rau. Inteleg presa ca a fost interesata sa profite de aceasta inregistrare, dar cei care au pus la dispozitie materialul trebuie sa plateasca. Trebuie sa existe si la noi o lege, la fel ca in celelalte tari dezvoltate in care se apara dreptul la intimitate. Am discutat aceasta idee si cu unii politicieni care au fost de acord ca, dupa alegeri, sa se faca un proiect de lege care sa protejeze intimitatea fiecarui cetatean. Sunt o groaza de persoane care ar semna o asemenea petitie”.

Cu ani in urma, se pare ca aceasta lege ar fi existat intr-o forma mai rudimentara, dar ar fi fost scoasa din Monitorul Oficial, pentru ca denigrarea este o arma eficace in timpul campaniilor electorale.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus