Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cu gandul la sarbatorile de iarna

Cu gandul la sarbatorile de iarna

Nu am fost deloc curioși să aflăm ce daruri și-ar dori vedetele să primească de la Moș Crăciun. Și asta, fiindcă nu putem reduce sărbătorile doar la cumpărături, distracție și cadouri.

Sărbătorile de la sfârșit de an înseamnă înnoire, purificare, armonie și sunt momente în care ne deschidem casa pentru colinde, iar sufletul – pentru frumos. Mai mult, sunt zile în care ne adunăm în familie și ne reamintim lucrurile esențiale. În fața sărbătorilor, nimeni nu trebuie să fie trist, fiindcă sfârșitul de an și venirea noului an sunt asimilate cu speranța. Și, fie că suntem oameni obișnuiți, fie că avem notorietate, nu ne costă nimic să ne întoarcem la simplitate și tradiție, să sperăm că vom fi sănătoși și că ne va fi mult mai bine. La mulți ani!

3 întrebări pentru 8 vedete

1. Cum ți-a fost în anul care se încheie în curând? Ce întâlniri, întâmplări inedite ți-a adus 2014?

2. De sărbători, ți-ai propus să faci lucruri speciale sau te limitezi la ceva simplu, tradițional?

3. Cu ce proiecte, visuri și speranțe aștepți venirea anului nou?

Anca Serea  

Anul care tocmai se încheie a fost unul frumos. S-au întâmplat multe lucruri bune în viața mea, dar de departe copiii sunt cea mai mare împlinire. Anul acesta, familia noastră s-a mărit cu încă un membru, o minunăție de fetiță, Ava.

O să respectăm tradițiile și voi găti alături de mama bucate tradiționale. Noi nu mâncăm carne de porc, așa că sarmalele vor fi de curcan. În rest, abia așteptăm să decorăm casa și grădina în spiritul sărbătorilor.

Îmi doresc sănătate pentru mine și cei dragi. În rest, nu-mi mai fac de mult planuri: las viața să mă surprindă.

Ernest

2014 a fost un an remarcabil. Nu vreau să trec peste realizările în plan profesional, care au fost foarte importante, însă este anul în care am devenit tată, anul în care viața mea a căpătat un alt sens.

Crăciunul este mult așteptat, fiindcă e primul pe care-l vom face împreună cu fiul nostru, Alex. Va fi unul simplu și tradițional, așa cum ne place nouă, dar încărcat de magie. Abia aștept să-i văd reacția lui Alex pe chip când va vedea bradul împodobit!

Cu aceleași visuri și speranțe ca întotdeauna: îmi doresc și doresc sănătate tuturor și cât mai multe zile cu zâmbet și bucurii.

Florin Dumitrescu   

2014 a fost unul plin, interesant, un an al schimbărilor, cu proiecte noi, cu încă un copil pe drum, un an bogat, plin de aventură, în care am avut și vacanță, de altfel prima după foarte mulți ani.

De sărbători, îmi voi pregăti băieții din bucătărie pentru masa de revelion organizată la restaurant. Apoi, îmi voi lua familia și câțiva prieteni și vom merge la munte până pe 8 ianuarie.

Am o listă întreagă de dorințe, de proiecte… Pregătim al doilea sezon „Hell’s Kitchen“, voi lansa un site, continuăm extinderea gamei de produse alimentare care îmi poartă semnătura cu rețete de supe și feluri principale, apoi aștept cu emoție nașterea celui de-al doilea copil. Și îmi doresc să fim cu toții sănătoși.

Mirela Boureanu Vaida

Cu siguranţă, anul 2014 va rămâne în sufletele noastre pentru toată viaţa. Este anul în care am primit cu enormă bucurie vestea că vom deveni părinţi. Micuţa noastră „bebelină“ este pe drum şi, până la marea întâlnire, ne bucurăm de fiecare moment la o intensitate maximă. A fost un an plin. În vară, am încheiat un sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“, ca din septembrie uşile casei să se deschidă din nou, pentru o nouă serie de concurenţi. Am avut o mulţime de cântări, alături de bandul meu, Vaida Show, iar în weekend nu au lipsit piesele de teatru. De lucruri inedite nu am prea avut timp, abia ne-am încărcat bateriile în cele câteva zile petrecute vara asta în Sicilia.

Nici eu, nici soţul meu nu suntem adepţii lucrurilor extravagante în perioada sărbătorilor, iar anul acesta, cu atât mai mult vom sta mai aproape de casă. Considerăm că în asta constă magia sărbătorilor – reunirea cu familia şi toţi cei dragi. Este al patrulea an consecutiv în care voi petrece sărbătorile de Crăciun în casa „Mireasă pentru fiul meu“, în direct, alături de concurenţi şi familiile acestora. După luni întregi de competiţie, voi trăi alături de ei emoţiile reîntâlnirii cu cei dragi şi magia acestei sărbători minunate. Ştiu exact prin ce trec şi mă regăsesc în fiecare cuvânt al lor şi în fiecare îmbrăţişare, pentru că şi eu am plecat de la părinţii mei, în urmă cu 12 ani, şi am învăţat că nimic nu se compară cu sărbătorile petrecute în familie. La trecerea dintre ani, voi merge alături de soţul meu la Cluj, la socri, unde ne vom bucura de câteva zile de linişte, relaxare şi răsfăţ culinar, pentru că soacra mea ne va surprinde, cu siguranţă, cu tot felul de bunătăţi.

Cel mai important proiect al anului 2015 va fi venirea pe lume a micuţei noastre, pe care o aşteptăm cu mare-mare bucurie.

Anca Lungu

Venirea pe lume a Nataliei face din 2014 cel mai frumos an, în care am devenit completă. Pe lângă soție, fiică și soră, sunt acum mamă, iar sentimentul acesta minunat mă face să mă simt cu adevărat împlinită.

Sărbătorile vor fi și ele speciale anul acesta. Va fi primul Crăciun petrecut în trei. Moșul va veni pentru prima dată pentru Natalia, așa că pregătirile vor fi pe măsură. Toată casa va fi împodobită de sărbătoare, pe masă voi îmbina tradiția cu stilul sănătos de gătit, iar pentru Natalia, care începe în luna decembrie diversificarea, voi pregăti de asemenea ceva special.

Sănătate și înțelepciune, asta e tot ce ne dorim de la noul an.

Andrei Aradits

A fost un an bun. Suntem sănătoși, toată familia. N-am sărăcit brusc, nu am trăit drame. Într-o lume în care se întâmplă tot soiul de dezastre, menținerea pe linia de plutire e un semn bun, nu? Sau înseamnă că n-am evoluat și e rău? Ce ți-e și cu perspectiva! Am făcut o emisiune online, Singur Cook. Sunt youtuber. Pun pariu că, dacă vedeți un episod, o să le vizionați pe toate!

Habar n-am ce vom face. Nu prea stăm bine cu planificarea. E posibil să ne trezim în mașină, în drum spre munte ori mare. Sau aruncăm artificii pe Colentina și ne declarăm fericiți.

Știu și eu, planurile ies altfel decât îmi imaginez. Visez și sper să fim fericiți în continuare. Ceea ce vă doresc și vouă!

Mihai Găinușă

A fost un an foarte zbuciumat pentru mine, un an al schimbărilor. Mi-am schimbat ambele locuri de muncă, am pierdut oameni pe care-i credeam prieteni, dar am recâștigat plăcerea de a lucra cu oameni pozitivi. În vară, am fost în Japonia și am filmat unele dintre cele mai fascinante locuri de pe pământ.

Înainte de sărbători, o să tragem o fugă prin satul lui Moș Crăciun, în Laponia, să vadă copiii dacă sania Moșului e pregătită pentru cadouri. Iar sărbătorile le facem tradițional, în familie.

Cu speranțele pe care le au fermierii, care, după ce au curățat pământul, au ars uscăturile și au pregătit locul, se apucă să semene cu gândul la o recoltă nouă. O să fie foarte multă muncă, dar mie îmi plac provocările. În rest, sănătate maximă tuturor!

Adelina Pestrițu

2014 a fost un an foarte bun atât profesional, cât și sentimental. Anul acesta, mi-am întâlnit jumătatea, iar în plan profesional, emisiunea „WOWBiz“ a mers foarte bine, am avut invitați unul și unul și îmi doresc să o ținem tot așa.

Mi-am dorit foarte mult ca de Crăciun să plec împreună cu Ștefan în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun, însă, din mai multe motive, nu mai putem merge anul acesta. Așa că, de sărbători, fie vom merge la părinții noștri, la Bacău și Câmpulung, fie îi aducem pe toți, pe părinții lui Ștefan și pe ai mei, aici, la noi acasă, să petrecem împreună.

În plan personal, îmi doresc foarte mult ca 2015 să îmi aducă un copilaș, iar din punct de vedere profesional, emisiunea „WOWBiz“ să meargă din ce în ce mai bine. Îmi doresc sănătate, pentru mine și cei dragi mie și… cam atât. Întotdeauna m-am bucurat de ceea ce mi-a oferit Dumnezeu și nu vreau să greșesc cerându-i mai mult.

Citește și:

Elena Lasconi, vocea unui personaj de desene animate

Cosmin Selesi: Nu am avut o educatie spartana, ci una la moda

Mihai Gainusa: Imi doresc sa traiesc cel putin inca o data

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.50/18.12.2014

Autor: Ivana Iancu

Sursa foto:  PR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus