Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cum arată vedetele fără machiaj (VIDEO)

Cum arată vedetele fără machiaj (VIDEO)

Pink

Le admirăm în filme și în revistele de modă. Le invidiem. Vrem să fim ca ele – suple, cu talie fină, păr mătăsos și ten de piersică, fără pori. Fără cearcăne, fără coșuri, fără riduri. Perfecte!

Într-o lume în care machiajul profesionist și Photoshopul fac minuni, femeile de rând se dau peste cap să arate precum femeile din imaginile frumos măsluite. Se înfometează, fac operații estetice costisitoare și periculoase, suferă atunci când se uită în oglindă și nu văd un chip fără cusur, de revistă.

Imaginile de mai jos demonstrează că vedetele – și nu oricare, ci acelea de la Hollywood – sunt și ele femei ca toate femeile. Au zile în care arată bine și zile în care arată mai puțin bine. Au și ele probleme cu tenul (Camerun Diaz, de exemplu, a suferit de o acnee severă, de pe urma căreia a rămas cu cicatrice pe care și le ascunde sub un strat gros de fond de ten) sau cu părul care nu vrea să stea de niciun fel. Filmulețul de mai jos nu cred că a fost făcut cu intenția de a le pune într-o lumină proastă, ci mai degrabă de a ne liniști pe noi, neliniștitele, de a ne face să scăpăm de obsesiile fără sens privind standardele de frumusețe.

Tu ce părere ai despre cum arată vedetele fără machiaj?

Text: Alina Grozea

Foto: captură video.

Video: Youtube

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus