Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cum a cucerit-o Kate Middleton pe Regina

Cum a cucerit-o Kate Middleton pe Regina

Regina Elisabeta a II, care împlinește 90 de la data de 21 aprilie, este subiectul unui documentar, din care o serie de fragmente au fost dezvăluite sâmbătă de Palatul Buckingham și a cărui difuzare completă a fost programată pentru duminica Paștelui catolic, informează France Presse.

Acest documentar „va conține contribuții din partea membrilor familiei regale și o va arăta pe regină la lucru și acasă”, se precizează în anunțul de pe Twitter al monarhiei.

Dintr-un fragment din interviul acordat de ducesa de Cambridge, Kate, aflăm că George, strănepot al reginei Elizabeta a II-a, o numește pe regină „Gan-Gan”.  Soția prințului William spune, de asemenea, că regina lasă mici cadouri în camera lui George și a micii sale surori, Charlotte, de fiecare dată când vine să îi vadă.

Alt clip îl prezintă pe prințul Charles, moștenitorul tronului, povestind că i-a spus recent mamei sale: „Vă dați seama că, atunci când veți avea 90 de ani, eu vă voi fi cunoscut de 68 de ani. Ea a trebuit să râdă puțin”.

483714525Tot în cadrul acestui documentar, Kate Middleton povestește cum a reușit să o cucerească pe Regină.

După ce a devenit membră a familiei regale, în 2011, Ducesa de Cambridge recunoaște că a fost foarte emoționată pentru prima reuniune a familiei, de Crăciun. Problema era ce cadou să-i facă Reginei. Trebuia să fie ceva simplu, normal, modest și bine ales. Problema era foarte complicată! „Mă gândeam… Oh, doamne, oare ce să îi dau? Mă gândeam să îi fac ceva, dar mă temeam că rezultatul nu va fi demn. Și atunci am decis să încerc un sos chutney, pe care îl știam foarte bine și pe care l-am mai făcut, după rețeta bunicii mele. Era foarte bun, special și l-am pregătit singură cu mare plăcere. Am fost foarte îngrijorată, când l-am oferit, dar am fost încântată când l-am regăsit pe masa de Crăciun. A fost un gest simplu, dar foarte apreciat. Sosul meu a devenit subiect de discuție și comentarii – placute, evident, la fiecare masă de Crăciun”, a povestit Kate Middleton.

Ducesa și-a petrecut primul Crăciun în sânul familiei regale în 2011, după ce s-a căsătorit cu Ducele de Cambridge în luna aprilie a acelui an. Ducesa a mai spus că știe sigur că a fost apreciat de Regină, poate că nu neapărat pentru gust, dar mai ales pentru gest, idee și pentru faptul că l-a făcut singură.

Născută la 21 aprilie 1926, Elisabeta a II-a își sărbătorește de obicei ziua în două etape: în privat, în ziua de naștere, apoi în timpul unei ceremonii oficiale într-o sâmbătă din luna iunie. Elisabeta a II-a a urcat pe tron în 6 februarie 1952, la 25 de ani, și a depășit în 9 septembrie recordul de longevitate în fruntea Regatului Unit al stră-străbunicii sale, regina Victoria, care a fost la putere 63 de ani, șapte luni și două zile, între 1837 și 1901.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus