Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cum isi protejeaza intimitatea Shailene Woodley

Cum isi protejeaza intimitatea Shailene Woodley

Shailene Woodley este o actriţă în plină ascensiune, cu numeroşi fani. Denumită noua Jennifer Lawrence, Shailene joacă deja în propria trilogie SF, ”Divergent”  şi are un stil de viaţă altfel. Actriţa evită contactul cu tehnologia şi îşi prepară singură totul, de la mâncare şi până la cosmetice.

Shailene a declarat de curând că din cauza lipsei de intimitate nu deţine un smartphone şi nici măcar un telefon mobil. ”În ceea ce priveşte hackerii, nu am motive de îngrijorare. Nu sunt un fan al tehnologiei. Nu deţin un smartphone şi nici măcar un telefon mobil. Şi dacă aş avea unul ar fi un model cu clapetă. Este o lipsă de intimitate mai mare ca niciodată dar şi o lipsă de camaraderie şi de spirit comunitar.

De când am renunţat la telefonul mobil trebuie să opresc lumea pe stradă şi să  cer direcţii. Vorbesc cu oamenii mai mult decât am făcut-o vreodată în viaţa mea pentru că nu mai am acea cârjă. Cu cât te îndepărtezi mai mult de tehnologie, cu atât mai multă libertate ai” a declarat Shailene pentru The Daily Beast.

Ca să îţi faci o părere mai clară despre stilul de viaţă alternativ al actriţei trebuie să ştii despre ea că merge lunar în munţi ca să îşi adune apa de izvor pe care o bea, să îşi cumpere mâncare de la fermă şi îşi prepară singură cremele şi loţiunile pe care le foloseşte.

Deşi pare o măsură extremă să renunţi la telefonul mobil, actriţa a luat o decizie bună. Unor vedete precum Scarlett Johansson, Rihanna şi Christina Hendricks le-au fost furate poze intime şi personale care s-au scurs apoi în presă. Nu e ca şi cum aceste vedete nu au mai apărut deja în ipostaze indecente, însă a fost în condiţiile cerute de ele, la alegerea lor.

  • Ce alegi intre produse naturale, bio, eco si organice?

Tu ce părere ai despre faptul că Shailene Woodley preferă să nu deţină un telefon mobil? Este o decizie înţeleaptă sau extremă?

Iată şi trailerul primului film din trilogia ”Divergent” care o are în rol principal pe Shailene Woodley!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus